A Sustainable Tomorrow

Publicerad: 2022-09-15 16:14

Den 15 september var det dags för oss att för tredje året i rad vara en officiell hubb för A Sustainable Tomorrow

A Sustainable Tomorrow

Klockan åtta välkomnades de drygt trettio deltagarna på vår officiella hubb på Ystad Studios Visitor Center. Vi började med en gemensam fika och därefter en introduktion av förmiddagen.

Det är 3:e året som vi är en officiell hubb och anledningen till det är att det går helt i linje med vårt koncept FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer. Genom att vara en officiell hubb skapar vi förutsättningar för att ta del av den senaste kunskapen och att utöka sitt nätverk.

I år var det nästan 10 000 deltagare vilket skapar fantastiska möjligheter. Programmet för dagen kan du läsa mer om på A Sustainable Tomorrows hemsida.

Summering av förmiddagen

Viktiga budskap för dagen var bland annat, vilken roll kan jag ta och var är min möjlighet till påverkan? Att ha en hållbarhetsstrategi och en kompass är nödvändigt för företag bland annat för att kunna attrahera personal, men också för att kunna vara en leverantör av produkter och tjänster i framtiden.

Hur bygger man ett starkt lag? Jo det handlar om människorna, rätt energi och tydiga visioner och mål, men vad utmärker ett vinnande lag? Jo ödmjukhet, kunskap och förmågan att samarbeta. Att våga låta eventuella misstag vara en väg till förbättringar.

Att det idag är bevisat att mångfald leder till ökad lönsamhet och ökad innovationskraft det är bevisat men mångfald leder inte alltid till jämlikhet. Det är jämlikhet som leder till mångfald.

A Sustainble Tomorrow 2023

Årets officiella hubb genomfördes av Ystads kommun i samarbete med Sparbanken Syd, nästa år blir det Sparbanken Syd som är den officiella hubben i samarbete med oss.

AST officiell hubb ystad AST officiell hubb ystad.jpeg_globala målen

 

Kommentarer