Almi på besök

Publicerad: 2022-04-13 08:21

I veckan fick vi besök av Gustav och Linn på Almi för att prata företagsutveckling

Almi arbetar för att utveckla företag

Efter att Gustav och Linn på Almi besökt oss på Gamla Rådhuset har vi många tankar på hur vi kan synliggöra möjligheterna som Almi erbjuder men också hur vi kan samverka bättre genom vår företagslots.

Bland annat kommer de båda att sitta i hos oss och arbeta då och då, vilket innebär dels att vi kommar att skapa goda relationer men framförallt att du som företagare kan komma förbi för att prata med dem över en kopp kaffe här på Gamla Rådhuset.

Visste du till exempel att Almi erbjuder ett verktyg på simulering av investeringar och utvecklingen av företaget kopplat till ekonomi? Eller att man kan få hjälp med ett digitalt scorecard, det vill säga en uppskattning om var ditt företag befinner sig när det gäller digitalisering kopplat till försäljning och vilka områden ni har behov av att stärka upp, kompetensutveckla eller starta upp.

Vi kommer att fokusera på lite olika områden framöver och då kommer du att få möjligheten att träffa både Gustav och Linn och deras kollegor på olika sätt. Håll kopp på vår instagramsida @naringslivystad

 

Almi_företagslots

Kategorier: Företagslots

Kommentarer