Vill du vara med i matchen?

Publicerad: 2022-06-09 11:36

På dagens dialogmöte stod affärer med offentlig sektor på agendan

Vill du vara med i matchen?

Idag arrangerade vi en nätverksträff med upphandling i fokus. Tanken var att vi skulle kombinera träffen med padel men vid detta tillfälle blev det istället på Gamla Rådhuset.

Ny chans till nätverksträff med padel blir den 1 september, så save the date.

Hur gör du affärer med offentlig sektor?

Mattias Johansson och Peter Eriksson, Ystads kommuns inköpsenhet höll ihop dialogen och gav deltagarna kunskap kring vad de normala kraven för en upphandling innebär, hur du gör om du saknar ett kvalitetssystem i din verksamhet, om du är nystartad och saknar kreditvärdering ändå kan lämna anbud och vilka upphandlingar som är på gång inom Ystads kommun.

Vi pratade också om mervärde och hållbarhetsfrågor. När det gäller exempelvis social hållbarhet kan värdet av att man som företag tar emot prao vara ett mervärde i en upphandling.

Man kan även nyttja frågor och svar i upphandlingen för att lyfta sådant som man inom sin bransch kanske ifrågasätter i underlaget.

Prio ett att över huvudtaget kunna vara med i matchen är att vara förberedd. Det handlar främst om att skapa ett konto för att där kunna abbonera på sitt ämnesområde och få notiser om kommande upphandlingar. Ett tips är att inte enbart följa Ystad utan hela sydöstra Skåne.

Vill du höra vad deltagarna tyckte om morgonen? Kolla in vår Instagramkanal

Nytt tillfälle den 1/9

Den första september kommer vi att göra en favorit i repris. Då planerar vi att vara på Ystad Racketclub och kombinera med nätverkspadel.

Begränsat antal platser. Anmäl dig via anmälningslänken.

Upphandling Ystads kommun

Kategorier: Näringslivsträffar

Kommentarer