Entreprenör Skåne

Publicerad: 2020-05-08 12:08

33 talangfulla unga entreprenörer från Skånes 33 kommuner

 

Entreprenör Skåne

Entreprenör Skåne är ett skräddarsytt koncept framtaget åt Region Skåne för att boosta 33 talangfulla unga entreprenörer från Skånes 33 kommuner till ökad tillväxt i sina bolag.

Deltagarna ska även få del av vad Skåne har att erbjuda sina framtida entreprenörs-talanger. Det har genomförts av Region Skåne i olika former sedan 2013 och sedan 2017 med Forza of Swedens koncept.

Sandra Lindström som driver CleverSign är nominerad och uttagen för att representera Ystad och ett uppstarts-webinar hölls den 6e maj för att kicka igång året. Vi frågade Sandra när, hur och varför hon startade Cleversign

- "Jag startade Cleversign tillsammans med ytterligare en delägare 2019.

I samband med att jag jobbade som konsult hos flera olika företag kom jag i kontakt med digital signage och fick i uppdrag att upphandla ett sådant system åt en kund. Jag insåg då att det saknades ett digital signage system som fokuserade på användarvänlighet. Framför allt som passade små och medelstora företag. Bakgrunden, kunskapen och kontakter gjorde att jag undersökte möjligheten för att utveckla en sådan mjukvara.

Jag ville kunna fylla det hålet som fanns och fungera som en partner till företag som behövde hjälp med alla delar gällande digital signage", svarade Sandra

Vi undrade också vilka förväntningar Sandra har av Entreprenör Skåne

- Förväntningarna på entreprenör Skåne är att skapa nya kontakter och bredda mitt nätverk, inspireras av andra entreprenörer, bollar idéer, få feedback och ta med mig konkreta verktyg för att växla upp till nästa nivå.

Min förhoppning är att vi kan expandera utanför Sverige. Vi har börjat förbereda för detta och kommer erbjuda vår mjukvara på flera andra språk. Vi behöver hitta återförsäljare och partners som kan hjälpa oss att lyckas med det målet. Generellt tror jag att det finns stora möjligheter inom digital signage, allt fler branscher inser fördelarna och allt fler företag genomgår digitaliseringar. Digital signage har växt mycket och kommer troligtvis att fortsätta öka de närmaste åren.

Nu när det blir allt mer tillgängligt och prisvärt kan även de mindre verksamheterna använda sig av digitala skärmar för att sprida information och erbjudanden, avslutar Sandra.

Läs mer om Entreprenör Skåne på Forza Swedens hemsida.

 

Kategorier: Kompetensförsörjning

Kommentarer