Företagslots och nätverkande

Publicerad: 2021-05-24 13:38

Nya mötesformer har etablerats detta året och även om vi längtar efter alla fysiska nätverksträffar så kommer vi att behålla de flesta av våra alternativa mötesformer, för det viktigaste är att vi ses!

Företagslots på flera olika sätt

Under året som gått har vi skapat flera olika sätt att träffas och det har fungerat fantastiskt bra, faktiskt så pass bra att vi kommer fortsätta med de flesta mötesformerna.

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Fysiskt besök på Gamla Rådhuset

Ja, vår placering på Stortorget i Ystad i Gamla Rådhuset är ju som gjort för spontana och bokade möten. Här finns alltid kaffet på och du är välkommen in. Under rådande restriktioner har det inte varit många besök, men vi tittar framåt och hälsar dig varmt välkommen att titta förbi. Kanske med någon fråga, eller bara behovet av ett bollplank

Företagsbesök

Vi gör regelbundna företagsbesök runt om i vår kommun, både själva men också tillsammans med politiken. Detta gör vi för att skapa relationer och för att lära känna varandra. Vi besöker allt från enmans företagare till stora industrier och både innerstad och landsbygd.

Nu under pandemin har vi utvecklat företagsbesöken till att även vara digitala. Då har vi samlat några företag och representanter från oss, upphandling, Ystad i Centrum och politiken och det har varit ett väldigt positivt arbetssätt och vi kommer att arbeta vidare med den möjilgheten även om vi så snart vi kan längtar efter att få besöka dig företagare ute på plats

Walk and Talk med företagslots

Detta koncept har verkligen varit bra. Så många fantastiska Walk and Talk vi haft. Detta kommer vi definitivt att fortsätta med och vi har även utvecklat konceptet till att innefatta "en pratstund på en bänk"

Instagram @naringslivystad

Denna kanal har verkligen varit viktig under pandemin. Här har vi kunnat ha dialog med dig företagare och vi har kunnat följa varandras vardag och lyft fram arrangemang, information och respektives vardag.

 

Såhär kontaktar du oss:

Näringsliv ystad

Kategorier: Företagslots

Kommentarer