Näringslivsfrukost

Publicerad: 2021-12-08 14:16

Den 7e december arrangerades årets sista Näringslivsfrukost på Kabusa Art Gallery

Julstämning på Ystads Näringslivsfrukost

Julkänslan infann sig på Kabusa Art Gallery när årets sista Näringslivsfrukost arrangerades.

Lussekatter, pepparkakor och levande ljus skapade en härligs stämning och vad sorlet att dömma så nätverkades det rejält redan innan programmet startade.

Klockan 8.00 hälsade Johan Österberg, Marknad och Näringslivsavdelningen samt Lars Larsson, Företagarna Ystad alla välkomna och först ut i programmet var Britta Sjunnesson och Gregor Kruse som berättade om sin verksamhet.

Vi på Marknad och Näringslivsavdelningen berättade om vår avdelning och inom vilka områden som var och en av oss arbetar inom. Mer om det hittar du under företagslots.

Sen var det dags för Lotta Roth, Företagarna Riks att berätta vilken nytta man har som företagare att vara med i en företagarorganisation.

Strax innan det var dags att ta en paus för att fylla på kaffe och nätverka, fick vår nya kommundirektör Randi Graungard möjligheten att presentera sig.

Efter pausen var det dags för Lotte Kolare, Nyföretagarcentrum att berätta om hur verksamheten fungerar och hur man arbetat under pandemin. Extra rolig nyhet är att Ystad slagit rekord i antal nystartade företag under 2021 vilket säger en hel del om den drivkraft som finns i vår kommun.

 

Kategorier: näringslivsfrukost

Kommentarer