Näringslivsgalan -vilken kväll!

Publicerad: 2022-04-04 14:00

Ystads Näringslivsgala, kvällen då vi hyllar det lokala näringslivet

Vilken fantastisk företagarkväll

Klockan 17.30 slogs portarna upp på Fritiden hotell och kongress. Gästerna med guldbiljetter anlände och började kvällen med fotografering av Ystads Allehanda på röda mattan.

Efter lite mingel var det dags att ta plats i kongressen där kvällens konferencier Cornelius Löfmark hälsade välkomna och drog igång kvällen. Gästerna avnjöt middagen och parallellt anlände gästerna med silverbiljett. Även de togs emot i entrén och blev fotograferade och njöt av mingelmat och bubbel.

Klockan åtta började showen och det blev dags att kora kvällens olika vinnare. Först upp på scen var de nominerade till Årets Företagare Anny och Gustav Antonsson/Antonssons Mark och Entreprenad, Maria och Magnus Hallin/Örums Nygård och Åsa och Johan Lind/Footwear för en kort pratstund.

Därefter delade Lars Kindesjö från Nyföretagarcentrum tillsammans med Randi Graungard ut priset till Årets Nyföretagare 2021 som gick till The Blooming Sisters, Incognito.

Företagarna Ystad delar varje år ut Mästare och Gesällbrev och i år var inget undantag. På scen samlades frisöryrket, hudterapeutyrket, målaryrket och tatueraryrket.

Sedan var det dags att kora Årets Företagare 2021 och priset gick till Gustav och Anny Antonsson, stort grattis!

Kvällens prisutdelning fortsatte med att kora Årets Ambassadör 2021 som gick till Karin Erlandsson och Årets Hederspris 2021 som gick till Lars-Åke Kristensson.

En film från kvällen

Du kan se en kort film om kvällen och även läsa om tidigare vinnare under fliken företagsutmärkelser.

Stort TACK

Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjorde kvällen alldeles fantastisk!

NLG_AllaLogotyper

Näringslivsgala ystad

Kategorier: Näringslivsgala

Kommentarer