Näringslivsgalan 2018

Publicerad: 2018-11-08 15:56

Feststämning i Ystad - Näringslivsgalan 2018

Kvällen vi firar små och stora framgångar inom näringslivet!

Onsdagen den 7 november kl. 18.00 slogs portarna upp i Surbrunnsparken, det var dags för den årliga Närinslivsgalan. Röda mattan var utrullad och Ystads Allehanda stod för fotograferingen, alla bilderna hittar du på deras hemsida.

Kvällens konferencier Martin Svensson höll i trådarna och inledde med att presentera de nomineriade till priset Årets företagare. Nominerade i år var Anna Olsson (GEBO Snickeri AB), David Åqvist (WME Mechanics AB) och Jesper Lindgren (JL Fysiocenter AB)

Därefter delades Mästar- och Gesällbrev ut till:

  • Dick Lindström, Mästarbrev Fotograf
  • Erica Ek, Mästarbrev Frisör
  • Maria Svensson, Gesällbrev Målaryrket

Priset som Årets Nyföretagare delades ut av Lars Kindesjö, Nyföretagarcentrum och Jonas Rosenkvist, Ystads kommun och priset gick till Elin Karlsson, Elins Blomsterglädje

Efter huvudrätten som bestod av Wallenbergare var det dags att dela ut priset till Årets Ambassadör. Prisutdelare var Kristina Bendz, Ystads kommun och Lena Palmgren. Priset gick till Polykemi AB och togs emot av Gustav Hugosson.

Innan desserten var det dags för utdelning av Årets Hederspris. Prisutdelare var Cecilia Magnusson Svärd och Olle Månsson och priset gick till Thomas Lantz.

När kaffe och dessert var avslutat återstod tillkännagivandet av Årets Företagare. Vinnare och överröst med guldkonfetti blev David Åqvist.

Avslutningsvis gjorde Hasse Andersson entré och hela Surbrunnsparken både gungade och dansade med i takt med allas vår Hasse. I sista numret blev det till allas jubel en spontan bandsammansättning med Hasse Andersson tillsammans med Knet & Bünna.

Det blev en härlig kväll där vi tillsammans firade Ystads fantasiska näringsliv.

Ett stort tack till alla!

 

Kategorier: Näringslivsgala

Kommentarer

Filmerna med Jolanta