Planerade upphandlingar

Publicerad: 2022-02-07 12:07

Här hittar du Ystads kommuns planerade upphandlingar

Kanske en affär för er?

Nu finns en uppdaterad version av Ystads kommuns upphandlingsplan publicerad. Här kan du läsa om planerade upphandlingar och se om det finns något område där du och ditt företag kanske kan göra en affär.

Svårt med offentliga upphandlingar?

Om du känner att det verkar svårt och krångligt med offentliga upphandlingar så är det en bra idé att helt enkelt kontakta upphandlingsenheten för att bolla dina tankar eller frågor.

Du når dem på upphandling@ystad.se

Vill du att vi ordnar en upphandlingsdialog kopplat till någon speciell produkt eller tjänst eller skulle du vilja att vi anordnade en upphandlingsskola? Då kan du kontakta oss så fixar vi det foretagslots@ystad.se

Enklaste formen av upphandling är direktupphandling

Om du driver ett företag som erbjuder varor eller tjänster inom exempelvis fika, blommor eller inredning, då finns det en stor möjlighet för dig att tecka ett direktupphandlingsavtal.

Genom att du är ansluten till ett sådant avtal så kan vi köpa från dig när vi exempelvis anordnar näringslivsfrukostar eller nätverksträffar.

Har du inte tecknat ett direktupphandlingsavtal än så är det en bra idé att kolla upp om din tjänst eller produkt passar in. Läs mer under direktupphandlingsavtal

Upphandling

Kategorier: Företagslots

Kommentarer