Företagsutveckling

Publicerad: 2021-03-19 16:08

Hur skulle du vilja få uppdateringar om webbinar och olika nyheter?

Nyhetsbrev

I veckan som gick skickade vi ut ett nyhetsbrev med tips på flera webbinar och möjilgheter till hjälp i sin företagsresa, oavsett om man är nystartad eller har varit igång sedan länge.

Ibland är det svårt att nå ut med allt bra som händer. Vi har skapat en "höjdpunkt" på vår Instagramkanal som vi döpt till kalender. Här är tanken att du ska hitta vad som är på gång, men förutom det så är det via nyhetsbrev och vår hemsida som du hittar sådant som kan ta dig till nästa steg.

Ystad i Centrum

Ystad I Centrum hade sitt årsmöte i veckan och styrelsen valdes in. Liselott Grönwall fortsätter glädjande nog som ordförande och det händer mycket positivt och många bollar är i rullning. Närmst på tur är att Ystad i Centrum tillsammans med Ystads kommun just nu har en annons ute som processledare för stadsuteckling. Läs mer på platsbanken eller kontakta info@ystadicentrum.se

Skola och näringsliv diplomerad gymnasieekonom

I undervisningen på linjen diplomerad gymnasieekonom ingår att eleverna parallellt med sin undervisning ska arbeta praktiskt med sina ämnen i bland annat marknadsföring.

Vi på Marknad & Näringsliv har just nu ett samarbete med Ellen och Hilda i åk 3. De har intervjuat tre UF-företag som valt att satsa på hållbara affärsidéer. Intervjuerna kommer du att hitta på Instagramkanalen Ystadmodellen.

Även våra kollegor inom ekonomi och HR är med och här får eleverna göra andra relevanta uppgifter. Förutom oss på Ystads kommun är även flera lokala företag delaktiga i samarbetet. Mer info finns på Ystad gymnasiums hemsida.

Jerusalemchallenge

Vi fick en utmaning och den tog vi såklart. Kolla in vår #fredagshälsningystad

Trevlig helg!

Kategorier: Företagslots

Kommentarer