Se och Gör i Ystad

Publicerad: 2022-08-15 18:38

Ystad är en året runt destination, här finns alltid mycket att se och göra. Kontakta gärna Företagslotsen om du planerar att genomföra ett större evenemang

Se och Gör i Ystad

Som företagslots ser och hör vi en hel del kul som händer och vi försöker hjälpa till att lotsa dig som arrangerar evenemang rätt i olika sammanhang. Det kan handla om tillstånd, samverkan eller frågor i planeringsstadiet.

Vi försöker lyfta fram det vi fångar upp under #seochgöriystad på vår Instagramkanal och vi uppmuntrar alltid arrangörer för större evenemang att publicera dessa på Visit Ystad Österlens kalendarium.

Arrangemang och företagsklimat

Vi arbetar för att skapa förutsättningar för näringslivet att kunna arrangera olika evenemang och arrangemang, det är en viktig del i ett bra företagsklimat och det skapar förutsättningar för näringsilvet ytterligare genom att kommunen får en jämn ström av besökare, många besökare som både äter, bor och upplever vår kommun.

I sommar har vi bland annat haft några större arrangemang såsom Ystad Sweden Jazz festival och SM i segling.

Nu väntas snart Stafettmaran och Gott Liv, med många besökare, men innan dess en after work med Företagarna Ystad.

Arrangerar du ett större evenemang, eller vill du ha koll på vad som händer i sydöstra Skåne? Du kan registrera ditt evenemang samt se kalendern på visitystadosterlen

Gott-Liv_Logo  Foretagarna_Logotyp_After_Work

 

Kommentarer