Snart dags för Ystads Näringslivsgala

Publicerad: 2022-03-28 13:54

Den första april är det äntligen dags för Ystads Näringslivsgala

Näringslivsgalan, en kväll att längta till och att minnas

Under pandemin anpassade vi oss till de förutsättningarna som var då och vinnarna för 2020 korades under 2021 då vi genomförde Ystads näringslivsgalan digitalt. Det blev en fantastisk produktion och du kan läsa om hela galan i ett tidigare inlägg i vår blogg.

2020 års företagare blev Jenny Nilsson och Martin Jönsson på Continental du Sud och Fritiden Hotell och kongress. De tävlade mot Cristina Fogarolli och Sebastian Ryberg, Fogarolli samt Åke Sahlin, Svets och Tillbehör som också de var nominerade till Årets Företagare.

Vi ser fram emot att få hylla alla tre nominerade för 2020 inklusive vinnarna av 2020 års ambassadör, nyföretagare och hederspris ännu en gång lite extra på galan nu i april.

Nu är det dags att kora 2021 års vinnare

Den första april är det äntligen dags för Näringslivsgala och för första gången kommer den att arrangeras på Fritiden hotell och kongress. I år blir det också en ny twist på Näringslivsgalan utifrån att vi erbjudit guld respektive silverbiljetter med lite olika upplägg.

Oavsett vilken form av biljett man lyckats få tag i kan vi lova en fantastisk show!

Nominerade till Årets Företagare 2021 är Gustav och Anny Antonsson, Antonssons mark och entreprenad, Maria och Magnus Hallin, Örums Nygård och Åsa och Johan Lind, Footwear. Årets Företagare utses av Företagarna Ystad.

Dessutom koras 2021 års nyföretagare, ambassadör och hederspristagare parallellt med att förra årets vinnare intervjuas. Utlämningar av mästare och gesällbrev sker också under galan.

Kvällen innehåller allt en gala förväntas innehålla. Fotografering på röda mattan, mingel och nätverkande, god mat, glitter och hyllningar och en fantastisk underhållning. Konferencier för kvällen är nämligen ingen mindre än Cornelius Löfmark.

Näringslivsgalan arrangeras av Ystads kommun i samarbete med Företagarna Ystad, Radio Active och Ystads Allehanda.

Galan är fullbokad och vi ser fram emot en fantastisk kväll

Vi kommer att hålla vår Instagramkanal uppdaterad och Radio Active kommer sända live. På ystad.se/naringslivsgalan kan titta på filmer med de nominerade när de överraskas av Cornelius Löfmark och på fliken företagsutmärkelser hittar du tidigare vinnare.

 

Det Förlorade Året II platta 3

Kategorier: Näringslivsgala

Kommentarer