Upphandlingsdialog

Publicerad: 2021-05-04 14:08

På dagens upphandlingsdialog deltog även våra samverkanskommuner i Sydöstra Skåne för att bredda möjligheterna att finna den goda affären

Det är i mötet det händer!

På dagens möte möttes kommunala tjänstepersoner från Ystad, Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn med företagsrepresentanter från Place2Place, CJ Consulting och Samhall

De företagare som var på plats har både kunder och kontaktnät inom flera olika områden och branscher och gav bland annat som input att det ibland upplevs som tidskrävande och svårt att hålla sig uppdaterad om vilka upphandlingar som är på gång samt upphandlingsförfarandet.

Vi pratade en hel del om hur viktigt det är med dialog för att att dels öka kunskapen om varanda men också förståelse för varandra.

Att samlas såhär som idag är som Daniel på Place2Place uttryckte det  -Ett riktigt smörgåsbord av möjligheter och redan på eftermiddagen fick vi återkoppling från Samhall att man fått nya kontaktytor.

Nästa upphandlingsdialog blir efter sommaren, men har man frågor, funderingar eller bara vill bolla något kring upphandling så är man alltid varmt välkommen att kontakta mattias.johansson@ystad.se

 

Direktupphandlingsavtal

Genom att lämna anbud för ett direktupphandlingsavtal så synliggör du också din produkt eller tjänst. Genom denna väg skapas också en dialog där du som företagare kanske får svaret att vi redan har ett avtal eller att ett avtal är på väg att gå ut, men det kan också bli ditt första steg i att direkt bli leverantör till kommunen.

Exempel på aktuella direktupphandlingar just nu är mindre inköp av livsmedel, skafferivaror blommor, järnhandelsvaror, fikabröd, Bud, flyttservice, Inredningstjänster, reklamprodukter, mindre konsultuppdrag som utbildningar.

Här hittar du direktlänken till direktupphandlingsavtalsansökan

 

Vi ser fram emot att träffa dig på kommande upphandlingsdialoger för att tillsammans bredda möjligheterna att finna den goda affären.

direktupphandlingsdialog

 

Kategorier: Företagsklimat

Kommentarer