Varför en Tillväxtplan just nu?

Publicerad: 2020-04-16 16:08

Vi intervjuade Jörgen, verksamhetsledare på Tillväxt Syd om varför man som företagare borde ta sig tid att göra en Tillväxtplan.

 

Tillväxt Syd hjälper dig med din Tillväxtplan

Många gånger är det svårt att hitta tiden för att göra sin Tillväxtplan. Jag säger inte att man som företagare idag inte har fullt upp, men läget just nu är helt annorlunda och idag bör man ta tag i att göra sin Tillväxtplan alternativt se över den.

Coronakrisen drabbar alla på något sätt och skillnaden kan vara om du har en plan att följa eller ej. Vad gör jag nu och vad gör jag när det tar fart igen? Det är viktigt att inte tappa fokus från det utsatta målet även om du tvingas att fatta kortsiktiga beslut. Nästa tillfälle vi startar upp Tillväxtplaner är den 28 april. Jag rekommenderar att man anmäler sig här.

Tillväxtplanen i kombination med vårt Advisory Board kan ge dig ovärderligt stöd som företagare. Som medlem i Tillväxt Syd får du möjlighet att diskutera ditt företags utmaningar med mycket erfarna företagsledare från olika branscher. Var och en med en tydlig profil och tillsammans en mycket bred samling av kunskap och erfarenhet. 

Att vara företagsledare är ofta en ensam uppgift och många gånger står man med frågor eller utmaningar där goda råd blir ovärderliga. Flera av våra rådgivare i Advisory Board finns tillgängliga för våra medlemmar att på kort varsel bidra med sin erfarenhet kring de frågor som dyker upp i den situation som vi befinner oss i.

Vill man komma i kontakt med dessa så är det bara att kontakta mig på jre@tillvaxtsyd.se så löser vi det.  

Kategorier: Nätverk

Kommentarer