Ystad Summit

Publicerad: 2023-03-29 09:53

Ystad Summit fortsätter där andra slutar och är ett bra tillfälle för näringslivet att ge sig in i samhällsfrågorna

Ystad Summit 2023, varför ska du vara där?

I veckan fick vi besök av Bengt-Åke Wahlberg, initivtagare och Pia Jönsson Raigård, ordförande i Ystad Summit.

Ystad Summit genomförs för andra året och är en arena för dialog. Här kan du som företagare eller organisation anordna dina egna arrangemang, stora eller små, under Ystad Summits paraply.

Ystad Summit är en politiskt oberoende och öppen demokratisk mötesplats för alla. Under två dagar 7-8/9 möts vi för dialog, utbyte och oväntade möten. Här diskuterar vi viktiga samhällsfrågor som berör södra Sverige och Östersjöregionen.

För dig som företagare eller organisation är detta ett utmärkt tillfälle att nätverka och föra dialog kring sådana frågor som du utifrån ditt perspektiv ser som viktiga.

Det är enkelt att vara en del av Ystad Summit

Du anmäler ditt event eller arrangemang via Ystad Summits hemsida. Du väljer själv omfattning och innehåll. Har du en idé eller tanke men vet inte hur eller om den passar in? Då kan du enkelt få vägledning av Altitude Meetings som ansvarar för logistiken bakom alla arrangeman och event.

Ystad Summit pågår under två dagar och då finns det förutom möjligheten att själv anordna ett event också fantastiska förutsättningar för dig att delta på andras event och arrangemang samt knyta kontakter som är viktiga för dig.

När Ystad Summit slutar den 8 september, tar Ystad Summit Expo vid. Det pågår mellan 9-10/9 och är en möjlighet för dig att möta invånare, besökare utifrån ett kundperspektiv. Är du intresserad av att finnas på plats här, kontaktar du anna.bjurnemark@ystadsummit.se

Bakgrunden till Ystad Summit

Initivet till Ystad Summit kom från Ystads IFs handbollsförening som ser Ystad Summit som ett värdefullt och långsiktigt bra projekt för att lyfta sitt samhällsengagemang och går väl i linje med de olika initiv som föreningen driver inom FNs globala hållbarhetsmål, exempelvis nr 16 fredliga och inkluderande samhällen.

Ystad Summit_bild Ystads kommun 

Kommentarer