Ystadmodellen

Publicerad: 2021-06-22 15:33

Vi fick nyligen besked att vi kommer att kunna växla upp vår årliga utställning/mässa där vi visualiserar affärer och affärsmöjligheter kopplat till de globala målen tack vare stöd från Region Skåne. SÅ NU KÖR VI!

FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

Fredagen den 22 oktober är ett datum du inte vill missa.

Vi arrangerar årligen en mässa/utställning inom konceptet FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer. Vi gör detta dels för att lyfta fram vad som hänt under året som gått och dels för att blicka framåt. I år vill vi växla upp det ytterligare och erbjuda en hybrid mässa/utställning vilket vi fått möjlighet till tack vare stöd från Region Skåne.

Det betyder att vi just i detta nu håller på att sätta programmet så långt det går innan det är dags för semester, det blir fokus på affärsnytta och den faktiska förflyttningen framåt.

Ett hybridmöte innebär att du kan delta fysiskt på plats (begränsat antal deltagare) i Ystad Arena, alternativt digitalt via länk live.

Planera redan nu in hela förmiddagen från 8.30-12.00 och inom kort kommer vi att publicera länk gällande "första tjing" till fysisk plats, så håll koll.

Vid frågor, kontakta lotte.nilsson@ystad.se

Kategorier: Hållbar tillväxt

Kommentarer