Ystadvärdar

Publicerad: 2023-05-08 15:10

Ystadvärdarna 2023

Snart kommer du att återigen se de uppskattade Ystadvärdarna på stan. I år är det 12 ungdomar födda 06-07 som ska jobba tillsammans med två handledare.

Ungdomarna arbetar under veckorna 25–32, måndag–fredag 11–17.30 och lördagar 10–15 och vid evenemang kommer värdarna att anpassa arbetstiderna och vara på plats.

Uppdraget är att vara turistbyråns förlängda arm på stan. Att hjälpa besökare att hitta rätt, tipsa om besöksmål och sevärdheter men framförallt att ge ett gott värdskap.

Värdarna kommer i år att jobba med enkäter för att samla in information om hur man som besökare upplever vår stadskärna på olika sätt. De kommer också att finnas på plats inför evenemang för att samla in information via enkäter. Ystadvärdarna samverkar med kommunens olika funktioner, med Ystad i centrum, butiker, restauranger och caféer.

Området där värdarna kommer att arbeta är Marinan, stadskärnan och strandpromenaden där dom assisterar trafikövervakarna med cykelparkering för att undvika stopp på räddningsvägarna.

Vid frågor, kontakta marie.holmstrom@ystad.se

IMG_9409

Kommentarer