FNs_hallbarhetsmal_-_ett_smorgasbordf_for_nya_affarer__Bild_Ystads_kommun_(1).JPG

Mässa 26/11

Den 26 november arrangeras en mässa i Ystad Arena under paraplyet "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer"

Den 26 november arrangerar vi på Marknad & Näringsliv en "hållbarhetsmässa" i samarbete med Tillväxt Syd. Mässans syfte är att synliggöra lokala företag som medvetet eller omedvetet arbetar med hållbarhet integrerat i sitt företag och sin företagsutveckling.

Dagen blir en årsavstämning för paraplyet och här  vill vi skapa uppmärksamhet/synliggöra lyckade affärer i vår region kopplat till hållbarhetsmålen. Genom att skapa mer uppmärksamhet kring dessa företag och organisationer kan vi tillsammans inspireras, skapa fler kontakter och nya affärer inom området. Vi skapar tillsammans ett skyltfönster mot Skåne, Sverige och Världen.

På mässan är alla deltagare utställare!

Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för näringslivet, det är också här avgränsningen går för FNs hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer. Nyttan för företagen ska alltid vara i fokus.

Mål

Vi vill skapa förutsättningar för ett blomstrande näringsliv genom att visa på områden där man kan hitta konkurrenskraft, ekonomisk vinning, nya affärer, kompetensförsörjning, bli företaget man vill identifieras med, vara steget före, bidra till generationsmålet och arbeta i linje med FNs hållbarhetsmål.

Program

Program och anmälningslänk kommer efter sommaren men redan nu kan du boka in datumet den 26/11 kl 8.30-12.00, Ystad Arena.

Publicerad 2019-06-26