Företagarna

Företagarna är Sveriges största näringslivsorganisation med över 70 000 medlemmar och deras arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna LoggaFöretagarna driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna.

Företagarna Ystad, är en av 260 lokala föreningar och bildar med sina 300 medlemmar ett stort lokalt nätverk och är en tung röst i arbetet med att göra det lättare att starta och utveckla företag i Ystad.

Företagarna samverkar med kommunen i dess Näringslivsråd, i frukostmötena och i den årliga Näringslivsgalan samt samarbetar även med Ung Företagsamhet, Nyföretagarcentrum, Arbetsförmedlingen och är medlem i Filmfonden.

Som medlem i Företagarna erbjuds du bland annat en mängd förmånsavtal, kostnadsfri juridisk rådgivning och försäkringar utformade för att passa småföretag.

Företagarna bedriver ett effektivt arbete på riksplanet, regionalt och lokalt för att förbättra näringslivsklimatet. 

Publicerad 2014-08-11, Uppdaterad 2019-05-14

Kontakt & info

Företagarna Ystad
Föreningslokal och hantverksmuseum på Skeppargatan 11C
Ordförande Ingvar Öberg
Tel: 0411-786 50

Hemsida (riks)