Tillväxt Syd

Ett nätverk som ska skapa nya möjligheter för företagare i vårt närområde. Tillsammans skapar vi tillväxt!

Tillväxt Syd Logga

Tillväxt Syd välkomnar företag i olika branscher och storlekar som medlemmar och arbetar utifrån en enkel grundidé: Genom att dra nytta av varandras erfarenheter och nätverk kan vi alla utvecklas och bli bättre. Medlemskap erbjuds alla företag i regionen med minst 3 anställda, mindre företag välkomnas som vänner i de arrangemang som är öppna eller där de är målgrupp.

Medlemsföretagen erbjuds inspirerande forum och olika aktiviteter som konkreta fortbildningsinsatser. Man kan också få hjälp med att skräddarsy företagsspecifika utbildningsinsatser.

Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening utan eget vinstintresse och finansieras genom medlems- och serviceavgifter samt bidrag från Sparbanken Syds Tillväxtstiftelse och Simrishamns, Tomelillas och Ystads kommuner.

Tillväxt Syd startades upp under hösten 2013, där ursprunget är de två ESF-projekten ”Tillväxtskola för mogna företag” som ett 100 tal företag medverkat i åren 2008-2013, och har nu etablerats som ett viktigt nav för näringslivet i Ystad-Österlen området.

 

Publicerad 2014-08-11, Uppdaterad 2019-05-14

Kontakt & info

Tillväxt Syd

Jörgen Reiman Ehle, verksamhetsledare
0709-20 08 56
jre@tillvaxtsyd.se

Hemsida