Innovationscenter för Landsbygden

"Landsbygden har år efter år haft lägre utveckling på innovation och tillväxtkraft. Det vill vi ändra på! Det är så vi bäst tar tillvara på alla resurser och kompetenser som finns i vårt samhälle."

Går du och bär på en innovativ idé? Har du en företags- och/eller produktidé som ni vill diskutera? Kontakta oss på innovationscenter@sjobo.se eller läs mer på vår hemsida: http://innovationscenter.se/ 

Innovationscenter för landsbygden är ett nav och en mötesplats där vi har kunskap och information om vad som kan vara rätt väg för dig som innovatör och entreprenör på landsbygden.

Vi inspirerar och stärker entreprenörskap för att stödja dig och vi träffar dig på en plats som du själv väljer. Vi är flexibla och mobila för att det ska vara enkelt och praktiskt för dig.

Vårt mål är att var nära våra innovatörer. Vi är rörliga, kunniga, personliga och vi tillför energi för att du som innovatör ska känna att du kan verka även på landsbygden!

Vi menar att näringslivet kan utvecklas till att bli den motor och drivande part som behövs för att skapa en dynamisk landsbygd där företagen är med och säkrar tillväxten i kommunen. Det finns stor potential för ökad innovation och tillväxt, men utvecklingskraften behöver hjälp för att komma igång.

Simrishamns kommun, Sjöbo kommun, Tomelilla kommun och Ystad kommun driver Innovationscenter för landsbygden i samverkan, med huvudsaklig finansiering från Leader Sydöstra Skåne

 

Välkommen på en halvdag med fokus innovation, kreativitet och nytänkande för dig som är verksam i byggbranschen, För mer information och för anmälan:

https://www.facebook.com/events/2058169841131742/

 


 

Publicerad 2018-02-02, Uppdaterad 2019-05-23