Mat_lasagne.jpg

Rekryteringsträff 12 & 13 februari

Behöver du rekrytera nya medarbetare inför säsongen 2019? Rekrytera på plats med hjälp av Arbetsförmedlingen den 12 & 13 februari inom hotell, restaurang och turism!

Välkommen på rekryteringsträff den 12 och 13 februari inom hotell, restaurang och turism!

Arbetsförmedlingen Skåne Syd erbjuder dig som är arbetsgivare en möjlighet att rekrytera nya medarbetare inom hotell, restaurang och turism.

De erbjuder utställningsplats där ni direkt på plats kan mingla med arbetssökanden, ta emot ansökningshandlingar från intresserade kandidater samt genomföra snabbintervjuer eller boka in kandidaterna för individuella intervjuer på er arbetsplats.

Det är fortfarande stor efterfrågan på arbetskraft i vårt område, samtidigt som vi har färre ungdomar som kommer ut på arbetsmarknaden. För att lösa era rekryteringsbehov kommer Arbetsförmedlingen att annonser i dagspressen, socialamedier och våra egna kanaler och förhoppningsvis nå fler tänkbara medarbetare.

För båda orterna: Insläpp för utställare 13.30. Rekryteringsträffen pågår mellan 14.00–16.30.

Anmälan: Deltagandet i eventet är kostnadsfritt och vi ställer enbart krav på att ert företag har ett konkret rekryteringsbehov. Ta med eget utställningsmaterial som ni vill visa upp och dela ut.

Anmäl ert intresse senast den 1 februari till:

  • Simrishamn:
    Tisdagen den 12 februari. Plats: Plats: Skattekontoret, Storgatan 36 B, Simrishamn (Tomelilla).

Anmälan

___________________________________________________________

  • Ystad:
    Onsdagen den 13 februari. Surbrunnsparken Surbrunnsvägen 24 Ystad (Skurup, Sjöbo).

Anmälan

 

Frågor kring eventet kan ställas till:

Publicerad 2019-01-08