Forskning_mostphotos_16529316-business-team-with-scheme-meeting-at-office.jpg

ESS MAX IV

Projektet "ESS/MAX IV som tillväxtmotor för näringslivet" .

Länken mellan näringslivet i regionen och större forskningsanläggningar

Här hittar du en enkel guide in i den komplicerade värld som offentlig upphandling kan vara. Men att något är komplicerat behöver ju inte innebära att det är svårt, bara att det krävs förståelse för själva processen.
Läs mer

Upphandlingar

Läs på Industriell plattform för leverantörer - länken mellan näringslivet i regionen och större forskningsanläggningar
Upphandlingar som görs på ESS läggs ut på hemsidan www.esss.se.

Hemsidan Tillväxtmotor utvecklas efterhand genom att samla information om ESS och MAX IV-etableringar som kan vara relevanta för företag i regionen, oavsett bransch. Läs mer

Affärsmöjligheter i spåren av ESS och MAX IV

Läs kartläggningen som är gjord för att skapa en bild av vilka behov av varor och tjänster som kommer att uppstå framöver. Hämta rapporten här

ESS och MAX IV kommer till Skåne - läs mer

Är du företagare och intresserad av utvecklingen kring ESS och MAX IV så hör av dig till therese.friman@skane.se med dina frågor eller funderingar.

Registrera ditt företag som en framtida leverantör till ESS!

Forskningsanläggningen ESS i Lund bjuder nu in företag att registrera sin Business Profile. Detta är en plattform för kontakter mellan ESS och näringslivet och vänder sig till en bredd av branscher, allt från små och medelstora företag till större. Registrerade företag kommer automatiskt att få information om kommande upphandlingar.

Publicerad 2021-10-30, Uppdaterad 2023-02-10