Glemmingebro fritidshem

Glemmingebro fritidshem är ett gemytligt fritidshem med fin gemenskap.

Fritidshemmet finns i väl anpassade lokaler intill Räfsans bykrog, i anslutning till Glemmingebro förskola. I samråd med barnen erbjuder vi olika aktiviteter, och det finns flera smårum t.ex. bygg/konstruktionsrum, mys- och sinnesrum samt läxrum att välja på för avskildhet eller gemenskap.

Barnen åker buss mellan Löderups skola och Glemmingebro fritidshem. Personal från fritidshemmet hämtar och lämnar barnen vid bussen. 

Öppettider
Fritidshemmet öppnar klockan 06:00 och stänger 18:00. Visst samarbete med förskolan förekommer vid öppning och stängning.

Schema
Barnens schema registreras online på V-klass Det är viktigt att rätt schema finns registrerat för barnens säkerhet och trygghet. Sluttiden som ska anges vid morgonfritids är den tid skolbussen avgår från fritidshemmet och starttiden på eftermiddagen är den tid skolbussen ankommer till fritidshemmet. Vid problem att registrera schema hjälper vi gärna till. Tillfälliga schemaändringar som inte överenstämmer med det registrerade schemat ska alltid meddelas till personalen. 

Måltider
Vi äter frukost på fritidshemmet klockan 07:40. Mellanmålet serveras mellan 14:30 och 15.10. Måltiderna består av en varierad kost som förbereds/tillagas av Räfsans bykrog som ligger i anslutning till fritidshemmet. Vi erbjuder såklart allergianpassad kost vid behov.

 

VARMT VÄLKOMNA ATT HÖRA AV ER OM NI VILL VETA MER!

 

 

 

Publicerad 2013-01-14, Uppdaterad 2020-02-04

Kontakt

Glemmingebro fritidshem                                                                               

Redskapsvägen 3

271 74 Glemmingebro

0411-578072

Bitr. rektor

Cecilia Åberg Karlsson

0411-577800

cecilia.karlsson@ystad.se

Information

Öppettider: 6:00-18:00

Karta