ViSes.jpg

Anmälan och avgifter

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig till kulturskolan genom att fylla i och lämna in eller skicka vår anmälningsblankett till kulturskolans expedition. Anmälningsblanketten finner du på vår förstasida i högermarginalen.
Du är välkommen att ringa oss för mer information på telefon 0411-57 75 40 och du når oss lättast vardagar mellan kl. 10.00 - 12.00. Vi kan bara erbjuda undervisning till barn och ungdomar från Ystad kommun.

På instrument erbjuds du två provlektioner och efter andra lektionen har du en vecka på dig att meddela lärare eller expeditionen om du inte önskar fortsätta din undervisning. Efter två lektioner utgår fakturering för hela terminen.

 

Avgifter - Ingår 28 speltillfällen eller motsvarande tid per läsår. (konsert, projekt,etc)

Gruppundervisning, ex teater och bild - 450 kronor/termin

Ämnesundervisning - 550 kronor/termin

Ämnesundervisning, gymnasiet - 625 kronor/termin

Vuxna - 900 kronor/termin

Instrumenthyra (första år) - 300 kronor/termin. Hör med respektive lärare eller expeditionen.

Kör och orkester (fritt för ämneselever) - 225 kronor/termin

Kurslitteratur ingår inte i våra avgifter.

Tänk också på att uppdatera Kulturskolan med korrekta kontaktuppgifter eftersom vi även mailar och sms:ar. Blir det förändringar till vem vi ska skicka faktura för betalning av avgift, kontakta oss i god tid innan!

På Kulturskolan krävs ingen återanmälan utan man fortsätter på Kulturskolan till platsen sägs upp. Om platsen sägs upp under påbörjad termin, debiteras hel terminsavgift. Uppsägningen gäller då till nästkommande termin.

Avanmäl dig därför i god tid. Detsamma gäller för hyra av instrument.

Publicerad 2012-08-21, Uppdaterad 2018-09-06