Dans

Du vet väl att du kan boka dansstudion på Ungdomens Hus?

 

Nu har du som vill dansa möjlighet att boka in dig på

ÖPPEN DANSSTUDIO

(för dig mellan 10-25 år)!

Måndagar kl 14:00-17:30 

Onsdagar kl 15:00-20:45.

Plats: Dansstudion/Ungdomens hus (plan 2)

OBS! Bokning av tid görs på bokningar-ungdomenshus@ystad.se

________________________________________________________________

Tidigare-

 

6-10 augusti Dansläger-streetdance.

Under sommarlovet erbjuder Kulturskolan och Ungdomens hus prova på- och workshop-pass i dans. Här kan du läsa mer om våra danslärare.

Föranmälan görs till: lisen.nilsson@ystad.se

Välkomna!

Melanie- Dans lärare

Om Melanie Kajanne Källström: 

Melanie är en 23 årig tjej som älskar och lever för dans. Hon började dansa som treåring men övergick sedan till konståkning där hon elitsatsande under 10 år. Efter gymnasiet hittade hon tillbaka till dansen och bestämde sig för att satsa på det. 

Det tog fart med en 1-årig dansutbildning på IAB - Institute of the arts Barcelona med träning i balett, jazz, contemporary, stepp, commercial, teater och sång. Efter utbildningen har Melanies hunger för utveckling tagit henne runt om i världen för träning och workshops med några av de erkänt bästa lärarna inom sina stilar. USA, England, Norge, Danmark, Polen och Italien för att nämna några. 

Melanie har gjort en rad olika shower och gigs därbland Cabaret Candy Club i Helsingborg, World Dance Movement i Italien, Karpe Diems konsert "Heisann Spektrum" i Oslo och öppningsshow för Connor Maynard på Malmö Live. Utöver det har Melanie varit med och uppträtt samt koreograferat för många olika lokala events och produktioner i Skåne, nu senast Drömljus i Helsingborg. Idag undervisar Melanie regelbundet runt om i Skåne samt håller workshops och tar sig an olika gigs.

 

Carola- Dans lärare

Om Carola Gillheim:

Carola tog över Studio Danza 2012 efter Anna Runstål-Zahn. Hon har jobbat som danslärare i över 10 år på olika skolor i Sverige. Hennes utbildning består av 3-årig gymnasie-utbildning med dansinriktning Ystad, Sway i Stockholm, Broadway dancecenter New York, Edge Los Angeles, Millenium Los Angeles och Debbie R. Los Angeles m.m. Carola har medverkat i MTV Awards med Justin Timberlake och Timbaland, TV3 galan, Floorfiller och musikaler som Guys & Dolls på Slagthuset i Malmö samt Me and my Girl på Storan i Göteborg.
Carola Gillheims håller kurser i Streetfunk och Danze på Studio Danza.

Publicerad 2018-03-06, Uppdaterad 2019-04-02