Lägerverksamhet

Här ser du info om vår lägerverksamhet.

 

sommaräng

OBS: Sista anmälningsdag för lägren är ändrat till den 2 maj!

Såhär kan en lägervistelse se ut på Bollerup

Man har ett eget rum med toalett och dusch, samt två enkelsängar och varje modul innehåller sammanlagt 6 rum och ett gemensamt rum med TV och soffa. Hela byggnaden ser ut som ett U och innehåller sammanlagt 7 moduler och 42 rum, varav den ena modulen är den stora samlingssalen.

Varje morgon går vi och äter frukost i matsalen på Bollerup och frukosten serveras mellan klockan 08.00-09.00 och därefter samlas vi i den stora samlingssalen. Där går vi igenom hur dagen ser ut och vad vi ska hitta på. Detta schema skickas även hem innan lägervistelsen, så att ni redan innan vet hur dagarna kommer att se ut. Ibland kan det hända att en aktivitet kan få byta tid eller dag beroende på om vädret inte vill samma som vi vill. Vi äter lunch i matsalen eller tar vi med oss lunch och äter när vi är iväg på en aktivitet. Kvällsmiddag äter vi oftast i stora samlingssalen.

På kvällen brukar vi som regel ha att vid 22 tiden ska deltagarna vara inne i respektive modul och klockan 23 ska samtliga vara inne på sitt rum.

Bollerup moduler

Publicerad 2022-06-12, Uppdaterad 2023-02-10

Information och ansökningsblanketter

Informationsbroschyrerna innehåller även anmälningsblanketterna.