Återhämtningsguider

- För dig som vill må bättre

image.png

Återhämtningsguiden - för dig inom heldygnsvård (den gröna). Denna erhåller man som patient inom vuxenpsykiatriska heldygnsvården och kan användas tillsammans med sin kontaktperson för att förbereda nästa steg efter inläggning.

Återhämtningsguiden - för dig som mår dåligt (den gula) riktar sig till den som har beohov av återhämtning, dvs är framtagen som ett stöd för att hitta tidiga tecken, lista stödpersoner, arbeta med vad som gör mig sjuk osv.

Finns även som mobilapplikation. Appen laddas ner kostnadsfritt hos App Store och Google Play. Appen är översatt på engelska och finns att ladda ner om ens smartphone har språkinställningen engelska. På engelska heter appen Recovery Guide - tools for self care.

Återhämtningsguiden - för dig som är anhörig till någon som mår dåligt (den bruna) . Vem stöttar den som stöttar? Som anhörig/närstående drar man ibland ett stort lass för sin näras rkning. Denna guide kan användas som stöd för att ta hand om sig själv.

 

Klicka på länken eller bilden och du hamnar på NSPHs sida för att beställa ditt eget exemplar av Återhämtningsguiden. Du kan också beställa ett större antal. Skickas kostnadsfritt.

www.aterhamtningsguiden.se

 

 

 

 

Publicerad 2019-03-29, Uppdaterad 2020-09-23