Kampanj Audio Pro

Har du inte bytt till ystadbornas egen el ännu? Då har du ett ypperligt tillfälle nu! Blir du vår kund under tre år och köper YstadElen innan 17 januari 2020 får du som tack en stilren högtalare värde 1500:- från Audio Pro. Så var smart, miljövänlig och supporta din egen stad, byt till YstadElen. Vi hjälper dig!

Om du inte väljer elavtal själv 

Då får du el från ett anvisat elhandelsföretag, sannolikt till ett s k anvisningspris som är onödigt dyrt. Vi hjälper dig att byta till ett riktigt smart elavtal som både du och Ystads invånare vinner på.

YstadElen är 100% förnybar
Den kommer från sol, vind, vatten och biobränsle. Den är lokal och vinsten går tillbaka till Ystads kommuns invånare och föreningsliv. Det gör inget annat elhandelsavtal. Därför tycker vi att du också skall byta till YstadElen, det är win-win för alla. 

Ge oss 10 minuter så är det klart
Vi vet att du har annat för dig än att byta elavtal. Ger du oss en liten stund av din tid går det snabbt och smidigt att byta. Kontakta oss via ystadelen@ystad.se, 0411-57 73 00 eller besök oss.

Avtalsvillkor

Gäller vid tecknande av 3-årsavtal med start senast 6 månader framåt. Gäller t o m 17 januari 2020. Erbjudandet gäller Audio Pro BT5 bluetooth-högtalare, värde 1 500 kr. En högtalare per kund.

Så här gör du
Kontakta kundservice eller fyll i foldern som skickas hem till dig. Är alla förutsättningar korrekta erhåller du en kampanjkod som du använder när du beställer din högtalare enkelt och smidigt direkt via Audio Pro's hemsida. Här kan du också välja utseende. Högtalaren måste beställas innan 31 mars 2020. 

Stort ljud i liten högtalare
BT5 spelar mer än den ser ut. Den fyller med lätthet ett mellanstort rum med underbar musik. BT5 är en bluetoothhögtalare med ett rent och skarpt ljud och djup bas. Den har en robust konstruktion med material av hög kvalitet. Finns i tre varianter: Driftwood, Walnut och Black. Med sina tygklädda sidor passar den perfekt i de flesta miljöer. En 3,5 mm AUX In möjliggör anslutning med kabel när detta behövs. 

Publicerad 2019-09-25, Uppdaterad 2019-10-18

YstadElen ikon

YEhAB priser