Är du ansluten till Kivra?

Miljontals svenskar får sin post digitalt. Från och med faktureringen 1 september 2020 kommer alla som har pappersfaktura och är kopplade till Kivra få fakturan till sin digitala brevlåda. Har du inte Kivra ännu? Det är gratis och oerhört smidigt.

Slipp papper och få din post digitalt istället

Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera posten från oss digitalt. Därför har vi anslutit oss till Kivra. Med Kivra slipper du papper. Du får istället posten digitalt från företag du är kund hos och myndigheter. De fakturor du får i Kivra kan du också smidigt betala med Kivras betaltjänst.

Skaffa Kivra gratis

Miljontals svenskar får idag sin post i Kivra. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön. Ladda ner appen eller gå till www.kivra.se för att skaffa Kivra gratis med Mobilt BankID.

Använder du redan Kivra?

Bra! Då kommer du att få ett mail och en pushnotis när du får din post från oss i Kivra. Därför är det viktigt att du redan nu loggar in och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

Möjlighet att ställa av avsändare

Vill du inte få digital post från en specifik avsändare? Då kan du, som inloggad på Kivra under Inställningar, ställa om den avsändaren till papperspost.

Kivra

Publicerad 2020-06-23, Uppdaterad 2020-09-24