Tillsammans mot barncancer

Vår dröm är att alla barn ska överleva cancer. Därför stödjer vi Barncancerfonden! Byter du till elektronisk faktura under september-november 2020 skänker Ystad Energi 40 kr/kund (som väljer elektronisk faktura). Vi hjälps dessutom åt att spara på miljön. Tack för ditt bidrag!

En bättre framtid

Vi på Ystad Energi arbetar ständigt med miljöfrågor och ett sätt är att spara in på papper. Det kan vi bl a göra genom att skicka fakturor elektroniskt, vilket även är snabbare och smidigare för dig som kund. Nu kan vi dessutom bidra till kampen mot barncancer vilket vi är mycket stolta över. Vi blir glada om du vill välja ett av våra fakturaalternativ nedan så att vi tillsammans bidrar till en bättre framtid. 

Har du frågor, finns kundservice för dig måndag till fredag 09.00-16.00 på 0411-57 73 00 eller om du hellre vill besöka oss på Fridhemsgatan 24. Du når oss alltid på ystadenergi@ystad.se

Tack till alla som bidrar

Vi som valt elektronisk faktura har tillsammans, än så länge, bidragit med hela 12 000 kronor till kampen mot barncancer. Stort tack!

Fakturaalternativ

E-faktura 
Kommer till din internetbank. Anmälan görs i internetbanken, välj Ystad Energihandel AB när du gör din anmälan.

E-postfaktura
Kommer till din e-post. Anmälan till kundservice.

EDI-faktura
Gäller endast företagskunder. Anmälan till kundservice.

Autogiro
Kombinera gärna med autogiro. Allt sker automatiskt. Du anmäler dig för autogiro i din internetbank eller till kundservice. Pengarna dras automatiskt från bankkontot på förfallodagen.

Info som bifogats fakturor >>

 

Barncancer

Publicerad 2020-06-23, Uppdaterad 2020-09-16