utan-el-inga-kollegor.jpg

Med el håller vi kontakten

På lördag 23 januari är det Elens dag. Inför detta uppmärksammar vi värdet, vikten och nyttan av tillgången på el. I år är det viktigare än någonsin. För pandemi betyder att hålla avstånd, men att vara nära via elen, t ex via distansarbete och att skypa med släktingar och vänner.

Hur hade vi klarat oss utan el?

Vi har kämpat på. Vi har hållit ut. Men hur hade det funkat att jobba hemifrån utan el? Med el kan vi ha möten utan att ens röra oss ur soffan. Och visst hjälper det lite att se kollegornas glada ansikten i skärmen när man slår upp datorn en dag i januari under den elfte månaden av distansarbete?

I år har vi inte bara elen att tacka för att kunna surfa på mobilen, tända lampan och spola toaletten. Med i årets tacktal finns sådant som för ett år sedan hade skett bland folk: Möten med kollegorna, umgås med morfar och att uppleva livekultur. Med el håller vi nu kontakten, varje dag. 

Köp lokala YstadElen

Supporta din egen stad
YstadElen är 100% förnybar. Den kommer från sol, vind, vatten och biobränsle. Den är lokal och vinsten går tillbaka till Ystads kommuns invånare och föreningsliv. Det gör inget annat elhandelsavtal. Därför tycker vi att du också skall byta till YstadElen, det är win-win för alla. 

Ge oss 10 minuter så är det klart
Vi vet att du har annat för dig än att byta elavtal. Ger du oss en liten stund av din tid går det snabbt och smidigt att byta. Du kan också teckna avtal med YstadElen direkt här på hemsidan >>

Publicerad 2020-12-14, Uppdaterad 2021-01-25