Rapsfält_2021-10.jpg

Vi förlänger kampanjen med YstadElen till 20/5

Köp din el från ett personligt och nära elhandelsbolag! Tecknar du rörligt elavtal med oss innan 20 maj ger vi dig riktigt bra rabatt på årsavgiften - du kan spara upp till hela 900 kronor!

YstadElen levereras i hela Skåne

Vi blir så klart glada för alla kunder, men ni som bor nära betyder allt lite extra mycket. Så vill du bli en av oss säger vi stort tack. Elen vi erbjuder dig är 100% förnybar och kommer från sol, vind, vatten och biobränsle - energikällor som hela tiden återbildas naturligt. Hos oss får du alltid ett elavtal som gör miljön en tjänst!

Fördelar med att välja det lokala

Ystad Energihandel återinvesterar vinsten i både stad och region, vilket vi kan garantera att inget annat elhandelsbolag gör. Därför är det extra bra för dig som bor nära att välja oss, du gynnas liksom tillbaka. Dessutom utbildar vi oss löpande för att alltid kunna erbjuda dig den bästa servicen. Och genom vår generösa öppettider går det alltid snabbt och enkelt att komma i kontakt med oss.

Kampanj - rabatt på årsavgiften

Tecknar du ett rörligt elavtal med oss innan 20 maj 2022 ger vi dig rabatt på årsavgiften. När vi åter igen erbjuder fastprisavtal kan du enkelt teckna om ditt rörliga avtal.
1 år rörligt - 50% rabatt (spara 188 kr)
2 år rörligt - 50% rabatt (spara 300 kr)
3 år rörligt - 100% rabatt (spara 900 kr)

Bläddra i vår kampanjfolder >>

Bökigt med elhandel?

Alla tycker inte det är lika intressant med elhandel som vi gör. Därför hjälper vi dig mer än gärna! Om du ger oss 5-10 minuter av din tid ser vi till att du har bytt till YstadElen. Du når oss på 0411-57 73 00, ystadelen@ystad.se, via chatten - eller titta förbi oss på Fridhemsgatan. Avtal kan också tecknas direkt här på hemsidan.

Tack för att du bidrar till den lokala utvecklingen!

Publicerad 2022-05-16, Uppdaterad 2022-05-17