Beredare.jpg

Ledig tjänst: Beredare

Har du lätt för att skapa nya relationer och drivs av ansvar? Är du även engagerad och söker utveckling? Då kanske det är dig vi söker till vår elnätsverksamhet när vi nu rekryterar en Beredare!

Din nya arbetsgivare

Ystad Energi AB står för kompetens, säkerhet och samhällsbyggnad inom elnät, elförsäljning, bredband och fjärrvärme. Vi omsätter ca 200 Mkr per år och hos oss arbetar 35 personer uppdelat på tre affärsområden: Elnätsverksamheten som överför 217 GWh, fjärrvärmen som levererar 140 GWh värme och Öppet Stadsnät med sin bredbandsanslutning. Från årsskiftet 2018 började startade vi elhandel via dotterbolaget Ystad Energihandel AB. Ystad Energi är helägt av Ystads kommun. Vi är det lilla bolaget som arbetar med hela värdekedjan inom energi.

Din roll som Beredare

Tjänsten innebär att du ska bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät och gatubelysningsnät, nybyggnations- och underhållsprojekt på jordkabelnät, kabelskåp och nätstationer.
 
I rollen ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kommunen, kunder och myndigheter. Även materialbeställningar, dokumentation, framtagande av arbetshandlingar och projektuppföljning ingår. Du ska också ta fram underlag för offerter och anbud. Resultatet blir ett komplett underlag för ett eldistributionselektriker-team att genomföra arbetet efter. Här förväntas du aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten. Du kommer även vara ansvarig för vårt kundlager. 

Bakgrund

Vi söker dig som har:

  • El-teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller ledande distributionselektriker
  • Det är meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR, ESA, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete
  • Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kan förekomma
  • Beredskapstjänstgöring

Egenskaper

För att trivas som Beredare krävs det att du är en driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt och du är en person som ser möjligheter i stället för problem. Ditt arbetssätt präglas av struktur samt av ordning och reda.

Ansökan och frågor

Tycker du att arbetet verkar intressant, är du välkommen att skicka din ansökan till ystadenergi@ystad.se eller:
Ystad Energi AB
Fridhemsgatan 24
271 45 Ystad

Vi tillämpar ett löpande urval, dock är sista ansökningsdagen söndag 31 oktober 2021. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Elnätschef Joakim Andersson, joakim.andersson@ystad.se – välkommen med din ansökan!
 
Vi avråder bestämt rekryteringsbolag och liknande från att kontakta oss i detta anställningsärende.

Publicerad 2021-10-13, Uppdaterad 2021-11-23