YEAB_stranden_180410_1.jpg

Ledig tjänst: Distributionselektriker

Är du en teamspelare som även kan arbeta självständigt? Då passar du in i vårt professionella elmontörsteam! I denna tjänst kommer du att få arbeta i ett modernt bolag inom energi och samhällsbyggnad. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor kommer du planera, fördela och utföra olika arbeten. Välkommen till den spännande energibranschen!

Din nya arbetsgivare

Ystad Energi AB står för kompetens, säkerhet och samhällsbyggnad inom elnät, elförsäljning, bredband och fjärrvärme. Vi omsätter ca 200 Mkr per år och hos oss arbetar 35 personer uppdelat på tre affärsområden: Elnätsverksamheten som överför 220 GWh, fjärrvärmen som levererar 140 GWh värme och Öppet Stadsnät med sin bredbandsanslutning. Från årsskiftet 2018 började startade vi elhandel via dotterbolaget Ystad Energihandel AB. Ystad Energi är helägt av Ystads kommun. Vi är det lilla bolaget som arbetar med hela värdekedjan inom energi.

Distributionselektriker

Som distributionselektriker hos oss ingår du i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor planerar, fördelar och utför ni olika arbeten. Ibland i team och ibland självständigt. Ni arbetar alltid med ett mycket högt säkerhetstänk, noggrannhet och serviceinriktat. Hos oss kommer du att kunna styra och påverka mycket av din dag och arbete utifrån arbetsorder och projekt.
 
Exempel på förkommande arbetsuppgifter
- Kabelförläggning
- Montage av låg- och mellanspänningskablar
- Montage av ställverk och transformatorer
- Kopplingsarbete
- Felavhjälpning, reparationsarbete och underhåll


I tjänsten ingår även beredskap. Ystad Energi arbetar aktivt med säkerhet och utveckling av medarbetare. Du kommer att erbjudas kontinuerliga utbildningar, kurser och möjligheter till personlig utveckling inom ditt yrke. Vidare kommer du erbjudas en trygg och sund samt utvecklande arbetsmiljö. Vårt uppdrag inom energi, samhällsbyggnad och hållbarhet är viktigt, spännande och till stor nytta för våra kommuninvånare och företag.

Bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el eller likvärdig yrkeserfarenhet, t ex elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer eller elinstallation. Ytterligare krav är B-körkort samt svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande med erfarenhet främst inom eldistribution men även inom elinstallation. Dokumenterad kunskap såsom ESA, heta arbeten och Säkerhet på väg är klart meriterande.

Egenskaper

Teamspelare och som samtidigt har förmåga att arbeta självständigt. Du vill planera och prioritera ditt arbete. Noggrannhet och säkerhet är viktigt för dig. Service, kvalitet och tillmötesgående är något du ser som självklart. Du är intresserad av teknik och gillar att lösa tekniska problem.

Ansökan och frågor

Tycker du att arbetet verkar intressant, är du välkommen att skicka din ansökan till ystadenergi@ystad.se eller:
Ystad Energi AB
Fridhemsgatan 24
271 45 Ystad

Sista ansökningsdag är torsdag 30 september 2021, vi hanterar ansökningarna löpande.  Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Gunnar Lindström, 0411-57 76 45 eller gunnar.lindstrom@ystad.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-08-25, Uppdaterad 2021-09-03