Elmontör och Drifttekniker

Vill du bli en i vårt härliga gäng? Nu utökar vi personalstyrkan med två nya medarbete: En hos elnät och en hos fjärrvärme. Urval sker löpande så ansök gärna snarast. Välkommen!

Elmontör hos elnät

Som elmontör hos oss ingår du i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor planerar, fördelar ni och utför olika arbeten. Ibland i team och ibland självständigt. Ni arbetar alltid med ett mycket högt säkerhetstänk, noggrannhet och serviceinriktat. Hos oss kommer du kunna styra och påverka mycket av din dag och arbete utifrån arbetsorder och projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning där beredskapstjänstgöring ingår. Välkommen med din ansökan!
Ansökningstiden utgick 22 mars

Elmontör >>

Drifttekniker hos fjärrvärme

Ett omväxlande jobb med många intressanta utmaningar. Du kommer att ingå i fjärrvärmeavdelningen bestående av sju personer som svarar för alla frågor rörande fjärrvärmen inom Ystad Energi AB. I vår produktionsapparat ingår idag fyra fastbränsleeldade hetvattenpannor, tre biooljepannor, två hetvattenpannor med bränslet deponigas och en pelletspanna. Välkommen med din ansökan!
Ansök senast: 5 april 2020

Drifttekniker >>

Publicerad 2020-02-26, Uppdaterad 2020-03-27