YE_Borja salja el 848x500.jpg

Vi välkomnar YstadElen

Ystad Energi är glada över att nu även kunna erbjuda elleveranser till nya och befintliga kunder. Du kan köpa din förnybara el av oss på Ystad Energihandel fr o m 1 oktober 2017. Leveranserna inleds 1 januari 2018.

Vi har möjlighet att leverera el till kunder i södra Sverige. För oss är detta ytterligare ett steg i att investera lokalt och vi arbetar för en trivsam, trygg och grön miljö för våra invånare och företag. Köper du din el genom oss stannar pengarna dessutom i Ystad Kommun. Vinsten går alltså tillbaka till invånarna. Så var miljösmart du med, börja köp av din lokala leverantör - YstadElen är förnybar och framtagen specifikt för dig!

All el du köper från oss är 100% förnybar och kommer från sol, vind, vatten och biobränsle.

I samband med att Ystad Energi startar dotterbolaget Ystad Energihandel AB kommer det nya bolaget att ta över ansvaret för fakturering av elnät, fjärrvärme och öppet stadsnät från Ystad Energi AB. Du som kund kommer därför att bli fakturerad från Ystad Energihandel AB. Vid denna förändring kommer vi även införa månadsfakturering för våra tjänster och har du både elnät och fjärrvärme så kommer detta på en och samma faktura.

Beställ YstadElen här

Vi kommer att skicka mer detaljerad information per brev till våra kunder samt att man kan få sina fakturor via autogiro, e-faktura eller e-postfaktura.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst
0411-57 71 81, 0411-57 71 85 eller ystadelen@ystad.se

 

Publicerad 2018-01-16