Ystadmodellen steg 4

HUT Skåne arrangerar Ystadmodellen steg fyra i Burlöv den 23 november. Alla företagare är välkomna oavsett om du deltagit innan eller ej

FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer

Hur kan företag expandera utanför Sveriges gränser och att gå från inspiration till konkret handlingsplan? Alla deltagare beskriver sin kärnverksamhet för att sedan visualisera sin värdekedja inklusive råmaterial, distribution, användare, produktionscykel osv. Därefter ”byter” deltagarna företag med varandra och tar den andres perspektiv ”om jag var du så skulle jag fokusera på detta i min värdekedja”. Målet med workshopen är att kunna koppla områden till de globala målen.

När: 23 november, 8.30 – 12.00
Var: Burlöv

Anmäl dig till en kostnadsfri halvdag med fokus på affärsutveckling

Alla företagare och organisationer är välkomna att delta oavsett om man deltagit tidigare eller ej. det finns inga krav på att delta på efterföljande arrangemang.

Hållbar Utveckling Skåne har nyligen beviljats finansiering av Region Skåne för att erbjuda Ystadmodellen till hela Skånes företagare. Smörgåsbordet växer och därmed möjligheterna. Du hittar mer information på Hållbar Utveckling Skånes hemsida.

Publicerad 2023-08-14