Allsang2022_Affisch.jpg

Allsång i Norra Promenaden

Allsången är äntligen tillbaka i sin traditionella form! 🎤🎼🌳

Under tre julikvällar underhåller Emma & MIDAS med gästartister, lokalt såväl som nationellt kända.

Allsången hålls på Norra Promenadens scen och är gratis! Glöm inte att du gärna får ta med en egen stol.

Nytt för i år är att sånghäftet kommer att finnas ditigalt, du läser enkelt av en QR-kod med mobilen, som leder dig till texterna. Om du inte har tillgång till tekniken kommer det att finnas tryckta allsångsblad att låna.

Vid varje konsert kommer även några lokala ungdomstalanger att dyka upp för att visa sina färdigheter!


Frida & Liza7 juli   19.00     Frida & Liza i barn- och familjeallsång

Med musik, sång och bus får vi möta dessa clowner som nu äntligen får träffas igen efter att pandemin gjort att de inte kunnat skoja på två år. Hur ska det gå? Välkomna på en allsång för stora & små!
Frida Green och Elisabeth Zaar har dragit på sig sina färggladaste utstyrslar för att underhålla Ystads stora och små. I denna allsång fokuserar vi på att ha kul, Frida & Liza garanterar både pepp och skratt!
Broderna Rongedal

14 juli 19.00     Bröderna Rongedal

Sveriges showigaste tvillingbörder? Det återstår att se! Magnus och Henrik Rongedal växte upp i Molkom, mitt i Värmland. De var med och startade Molkoms första popband, Priapisterna.
Enskilt, men framför allt tillsammans, har de blivit några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och diverse TV-galor, t. ex . Melodifestivalen.
Henrik och Magnus har parallellt skrivit egen musik som har blivit placerade på skivor, bl a med Shirley Clamp och Barbados. Några låtar har även nått andra sidan av jordklotet och fastnat på skivor med japanska pojkbandet Arashi, koreanska bandet FT Island och en japansk musikal, Shonentai Playzone. I sommar kommer de till Norra Promenaden för att ta Ystad med storm!Sara-Li321 juli 19.00     Sara Li

Ystads egen Sara Li (Sara Lauinger) har arbetat som sångerska i mer 14 år. Hon har bl.a. medverkat i Melodifestivalen med Björn Ranelid 2012 och i samband med detta sjungit i TV-program som Allsång på Skansen och Så ska det låta. Sara Li har körat och dansat bakom Moldaviens och Azerbadjans bidrag i Eurovision (2018 och 2019), samt frilansat med showgrupper som Schlagerfeber och Wallmans på turné. Sara Li är peppad på att träffa ystadspubliken igen och lovar att smitta med sin sångglädje!Är du nyfiken på vilka sånger som ska sjungas? Kolla in Allsångshäftet!

Publicerad 2021-01-10, Uppdaterad 2022-06-29