IMG_2473Konstmuseum_redigerad-1.jpg

Ystads Turistbyrå

Välkommen till Ystad!

Auktoriserad turistbyrå

Touristcenter

Ystads Turistbyrå är en auktoriserad turistbyrå. Vi finns på S:t Knuts torg, i samma hus som Konstmuseet, alldeles invid järnvägsstationen. På turistbyrån kan du få kvalificerad turistinformation om Ystad, Österlen och Skåne Sydost.

Vi har även utvalda information om övriga Skåne och Sverige. Många av de viktigaste broschyrerna och kartorna finns att hämta i vår monter även då turistbyrån är stängd.

Vad vi kan hjälpa dig med

  • Vi informerar om olika typer av boende såsom hotell, bed & breakfast och stugor. Bokningar gör du själv via de olika bokningssidor som finns att tillgå.

  • Ystads Turistbyrå bokar och säljer teater- och konsertbiljetter till alla föreställningar på Ystads Teater, och vi är även ombud för Ticketmaster, Eventim, Biljettforum, Transticket, Nortic och Tickster.  Det innebär att vi även kan sälja biljetter till exempel  Malmö Arena och hemmamatcher Malmö FF.

  • Vi säljer också biljetter till handbollssmatcher Ystad IF Elitlaget och IFK Elitlaget på Ystads Arena.

  • Vi säljer souvenirer, böcker och lokalt konsthantverk.

  • Du kan köpa presentkort hos oss som du fyller med valfritt belopp. Vårt presentkort gäller vid köp av bland annat evenemangsbiljetter, färjebiljetter och souvenirer. 
Publicerad 2013-12-03, Uppdaterad 2018-10-17

Öppettider Turistbyrån

Måndag-Fredag: 09.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt

Kontakt

Ystads Turistbyrå
0411-57 76 81

Adress:
St Knuts Torg
271 42 Ystad

International info

Beställ kartor

Mejla oss på turistinfo@ystad.se för att beställa karta över Ystad eller vår karta över Sydöstra Skåne - ett samarbete mellan Ystads, Simrishamns, Sjöbo, och Tomelilla kommun. Du kan även klicka på länkarna nedan för att se dem och skriva ut dem på egen hand.

Övriga kartor

Hitta oss på sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram. Tagga gärna dina favoritbilder med #shareystad, #ystadosterlen och #visitystadosterlen så andra kan se dem och vi kan dela dem vidare!