8B7B0737.jpg

Ystad Visitor Center

Ystad är en charmig och levande stad full av kontraster. Bland kullerstenar och korsvirkeshus samsas den medeltida stadskärnan med moderna byggnader.


Ystad bjuder på shopping, intressanta museer, kultur, idrott, offentlig konst, vackra planteringar och aktiviteter för barn och vuxna. Välkommen att njuta av Ystad och allt vi har att erbjuda!

Ystad Visitor Center är auktoriserad medlem i Visita vilket innebär att vi står till tjänst med kvalificerad turistinformation om Ystad, Skåne och övriga Sverige på flera olika språk.

Vi pratar förutom svenska även engelska, tyska och polska.

Vi säljer kartor, souvenirer och böcker. Hos oss kan du också boka evenemang och få tips på utflyktsmål i området. Kartor över Ystad och sydöstra Skåne hittar du hos oss, även när vi har stängt. Utanför hittar ni brevlådor med kartor på olika språk.

Våra presentkort kan man från den 1 januari lösa hos oss och på Ystads Teater om ni vill köpa teaterbiljetter. Se deras öppettider på www.ystad.se/teatern. Vi är åter ombud för biljetter till Ystads Teater så ni kan köpa teaterbiljetter här.Teaterns kassa är öppen måndag-tisdag 09.00 - 15.00 och våra öppettider finns på hemsidan.

 

 

Publicerad 2019-12-03, Uppdaterad 2021-05-10

Kontakt

Ystad Visitor Center
St Knuts Torg
271 42 Ystad
turistinfo@ystad.se
0411-57 76 81

Måndag-Fredag: 09.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt

Hitta till Ystad Visitor Center

Kartor

Mejla oss för att beställa en papperskarta

Andra kartor att ladda ner från ystad.se

Praktisk information

  • Våra lokaler samt ingång är handikappanpassad
  • Här finns publika datorer som är fria att använda
  • Vi är biljettombud för Eventim, Nortic, Tickster, Transticket (inte längre Ticketmaster)