Ungdomens Hus i Ystad

Välkommen till Ungdomens hus – Möjligheternas hus för barn och unga!

Ungdomens Hus och mötesplatserna i Svarte, Köpingebro, Löderup och Sövestad bedriver öppen verksamhet, som en naturlig mötesplats där möjlighet till informella och vardagliga möten ges mellan unga och vuxna. I den öppna verksamheten möts ungdomar med olika livsstil, bakgrund, kön och härkomst i öppna och frivilliga samtal som grundar sig i ett lösningsfokuserat synsätt med ung i fokus.

Öppettiderna är uppdelade efter åldersgrupper och vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och fritidssysselsättningar. Här kan du känna dig trygg, delaktig med möjlighet till inflytande och egna initiativ.

Aktiviteterna här anpassas efter behov, önskemål och situation. Kom och häng hos oss!

Ungdomens Hus verksamheter och aktivitetsutbud är till för ungdomar som är bosatta i Ystads kommun eller som är elev i någon av Ystads kommuns skolor.

 

Publicerad 2013-10-18, Uppdaterad 2023-03-30

Kontakt

Industrigatan 8
271 39 Ystad
0411-57 73 42
ungdomenshus@ystad.se

Mötesplatserna
0411-57 80 24

Richard Andersson
Chef Ungdomens Hus
richard.andersson@ystad.se

Vi finns på

Facebook
Instagram
Discord

Kontantfritt

Verksamheten är kontantfri, betalning i caféet endast med Swish.
Läs mer

Vi behöver dig!

Ungdomens Hus behöver dig som ung och dina grymma idéer! Har du förslag på inköp, aktiviteter, workshops, tävlingar, artister, skaters, gamers, konstnärer, idrottare eller vill du hålla i ett evenemang? Tipsa oss gärna genom att maila oss på ungdomenshus@ystad.se

Vi kan också hjälpa dig att söka pengar om din idé kostar och gynnar andra ungdomar.