hallbarhet_och_nya_affärer_5526.jpg

FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

Den 22 oktober är det dags för vår årliga utställning/mässa där vi visualiserar affärer och affärsmöjligheter med hjälp av lokala företag och dess verksamheter kopplat till vart och ett av de 17 globala målen. Vi växlar upp och år blir mässan hybrid

FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

Fredagen den 22 oktober är ett datum du inte vill missa.

Marknad & Näringsliv Ystads kommun tillsammans med Tillväxt Syd arrangerar årligen en mässa/utställning inom konceptet FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer.

Vi gör detta dels för att lyfta fram vad som hänt under året som gått och dels för att blicka framåt. I år vill vi växla upp det ytterligare och kommer tack vare stöd från Region Skåne att kunna erbjuda en hybrid mässa/utställning.

Det innebär att du kan delta fysiskt på plats (begränsat antal deltagare) i Ystad Arena, alternativt digitalt via länk live. Programmet håller i detta nu på att sättas ihop men vi kan garantera att det blir fokus på affärsnytta och den faktiska förflyttningen framåt.

Här möter du lokala företagare bakom varje hållbarhetsmål och förstår kopplingen till affärer och vad de globala målen kan innebära för ditt företag. Förmiddagen riktar sig mot företag & organisationer. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Vill du säkra din plats?
Planera redan nu in hela förmiddagen från 8.30-12.00. Vill du vara säker på att få "första tjing" till fysisk plats när den formella anmälningslänken publiceras efter sommaren. Kontakta lotte.nilsson@ystad.se

Publicerad 2021-06-29