Musikstudion

Inspelningsstudion på Kulturskolan är öppen för alla som går till Kulturskolan och är utrustad för att spela in allt från soloartister till band och mindre orkestrar. Bara knacka på dörren.

Vi har en digital mixer med 16 kanaler som är kopplat till vårt digitala inspelningssystem. Detta är i sin tur kopplat till vårt mindre rum för sång/solister samt till vår stora orkestersal. Perfekt för att låta kreativiteten flöda!

Studion är även ett komplement till vår musikundervisning och används av våra lärare på Kulturskolan. Allt för att vi ska kunna lära ut på flera sätt. Det kan vara att man behöver lägga bakgrundsmusik till en kör, singer songwriter, göra inspelning på det instrument man spelar för att sen tillsammans med sin lärare se vad man kan utveckla vidare. Man kan också göra radiojinglar liknande den Kulturskolan själv gjorde inför vårt öppna hus. Möjligheterna är många!

Vi samarbetar gärna med andra verksamheter inom Ystad kommun, allt för att hjälpa och komplettera varandra.

Publicerad 2020-09-02, Uppdaterad 2021-05-28

Kontakt

Gith Vikström
Kulturskolan Expedition
0411-57 75 40

Adress:
Björnstjernegatan 10
271 80 Ystad

På telefon nås vi lättast mån-tors kl. 10.00 - 11.30. Ingen besökstid, endast bokade besök. Kulturskolans expedition är stängd på fredagar.