Best of Bowie

Best of Bowie

Best of Bowie firar att Bowie skulle ha fyllt 75 år i år! Ta en tur till Ystad Teater och se: Det finns liv på Mars!


Arena/Plats: Ystads Teater

Välkommen till en rundtur i David Bowies mångfacetterade universum.

Bowie var här och där och överallt. Alla musikstilar och konst blev en del av hans image. Och du kan snart inte se en film, utan hans musik är en del av bakgrunden.

 

Best of Bowie består av ett gärna danska toppmusiker!

Best of Bowie har turnerat och spelat David Bowies musik i många år och spelat de flesta stora scener och festivaler som Smukfest, Amagerbio, Trommen, Viften och Train. Och vi har också varit på Ystad Teater tidigare.

 

Efter Bowies förtidiga exit 2016 turnerade bandet i Danmark och fick reda på att det finns en stor och lojal Bowiepublik. Detsamma gäller i Sverige, Göteborg, Malmö och därmed Ystad.

2017 firade vi hans 70-årsdag med de många Bowie-fansen. Inte bara i Danmark, utan även i Tyskland, Sverige och Norge. Självklart är vi glada och ödmjuka över det.

 

Musikalisk ledare och gitarrist genom åren - Flemming Rasch - har satt ihop ett team av riktigt kompetenta Bowie-musiker och fått tillbaka frontmannen Martin Stokbro som David Bowie. Martin var med de första sex åren när bandet fastnade för namnet och Martin är en upplevelse på scen. Sjunger fantastiskt och är full av energin som tar alla på en musikalisk Bowie-resa i flera dimensioner.

Bandet är:

Martin Stokbro – sång
Flemming Rasch – gitarr/kör
Ian Broo/Jacob Stenz– keyboards/kör
Oliver Hasselflug – gitarr
Thure Dan Petersen – trummor
Lars Andreasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kör


Boka biljett