Repertoar & biljetter

Du kan boka dina biljetter här på hemsidan. Du kan även boka dina biljetter till Ystads Teater på Ystads Visitor Center, öppettider må-fr 9-17 samt lö 10-14

Ystads Teater har biljettförsäljning på hemsidan samt mauell försäljning i samband med föreställningar. Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning. Telefon till biljettkassan: 0411 - 57 71 99

OBS! Från 1 december och tills vidare öppnar Teatern 90 minuter (1,5 tim) innan föreställningarna börjar för att hinna med kontroll av Vaccinationsbevis och för att undvika trängsel. Observera att vaccinationsbevis kommer att krävs på samtliga av teaterns arrangemang.

Om du behöver kontakta arrangören angående biljettfrågor, se kontaktuppgift nedan under respektive arrangemang.  

YstadRevyn "Riskfritt"

Arena/Plats: Ystads Teater

Klicka här för senaste info kring vad som gäller för Ystadrevyn

 

Produktion: Evenemang Ystad, info@evenemangystad.se. www.evenemangystad.se

Årets revy återkommer med en ”riskfri” föreställning som tar ut svängarna betydligt och vågar ”sticka ut” ännu mer än tidigare. Vi vågar vara lite fräckare utan att passera otillåtna gränser. Men huvudtemat är ändå en elegant musikalisk revy med massor av skämt och glada upptåg. Ystadrevyns ensemble är en av Sveriges mest musikaliska revyer med mycket bra sångbegåvningar. Vi satsar på att överträffa tidigare revyer och framförallt göra publiken glad. Vi kan också glatt presentera våra nya medlemmar, Malin Stenkilsson, Renée Jonsson och Hans Peter Ehd.

Ensemble:

Lars-Åke Kristensson, Nils Gunnar Snygg, Malin Stenkilsson, Marcus Hadriz, Renée Jonsson

Hans Peter Edh, Maria Gunnarsson, Rebecca Erlandsson

 

Orkester:

Gitarr: Jörgen Sevebring

Bas: Robert Djordjevic

Trummor: Matthias Samuelsson

Keyboard/Piano: Roland Andersson

 

Produktion:

Producent: Lars-Åke Kristensson

Regissör: Nils Gunnar Snygg

Scenograf/ Regiass: Lars Rhenett

Koreograf: Carl Johan de Neergard

Teknisk chef/ Ljus: Thomas Jönsson

Ljud:  Ola Glans

 

Övrig Produktion:

Scenmästare: Wieslaw Ozdoba

Scenarbetare:  Nikodemus Juhlin

Spotskötare:  Jonas Jönsson

Videoproducent: Kaj Persson

Fotograf: Bass Nilsson

Fotograf:  Johan Kristensson

Fotograf: Jan Holmgren

Videokamera: Christopher Persson

Videokamera: Tim Englén

Läs mer...


Boka biljett


Stolthet och Fördom

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Ystads Teaterförening, ystad@riksteatern.se

Stolthet och fördom 
Eller The story of Mr Darcy, Mr Bingley, Mr Wickham, Mr Collins & Mr Bennet. 
Med luktsaltet i fickan och broderibågen som vapen intar fem manliga skådespelare 1800-talssalongens trånga universum. I en drastisk, humoristisk och lekfull historia om systrarna Bennet och deras friare, utforskas det kvinnliga rummet och hur det är att leva i en värld där varje rörelse iakttas. Där dygden är allt och utrymmet begränsat. Stolthet och fördom, en av Jane Austens mest älskade romaner, kommer till liv på scenen i en ny och spännande tappning. Producerat av Teater Halland.  

Föreställningens längd: 2 tim 30 min, inkl paus 

Läs mer...


Boka biljett


Pianotopografier

Arena/Plats: Ystads Teater

Arranrangör: Ystads Teaterförening, ystad@riksteatern.se

Pianotopografier 
Rörelser i det målade materialet. 

Kenneth Kvarnström, en av Nordens mest erfarna och coola koreografer inom modern samtida dans.

På scenen skapar han ett kraftfullt och humoristiskt kollage av action-painting, dans och analog teknik, som gestaltas av fyra briljanta dansare, handplockade från USA, Finland, Norge och Sverige. Det är fem olikheter som möts, skiljs åt och binds samman i nya konstellationer. Föreställningen är skapad till musik av den framstående tyske kompositören Nils Frahm, som blandar piano med elektroniska toner. Riksteatern i samarbete med Rum för dans Halland. 
 
Arrangör: Ystads riksteaterförening i samarbete med Tomelillas och Simrishamns riksteaterföreningar. 

Läs mer...


Boka biljett


Mamma Mu bland Kråkor och Tigrar

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Comedy Art Theatre Sweden AB, peter@sommarteater.nu 

"Mamma Mu bland Kråkor och Tigrar" är en dramatisering av några av berättelserna ur boken Mamma Mu och Kråkan, skriven av Jujja och Tomas Wieslander. Föreställningen innehåller också sång och musik av samma upphovspersoner.

Vi får höra om när Kråkan flög till djungeln och såg ett pommes frites, om när Mamma Mu varit i stan och ätit upp alla blommor på gågatan – och se när Kråkan leker tiger och smyger på både Mamma Mu, bonden och ankorna. Och så får vi veta vad storkar orkar – och vilka bokstäver som blir TRAKTOR.

Vi får följa med Mamma Mu till biblioteket och så leker vi vipp-på-rumpan-affärn. 

Och naturligtvis ska vi åka tigertåg.  Tuuut! Morr!

Längd på eventet: ca 40 minuter. Ingen paus

Rekommenderad ålder: 2-9 år.

 

Läs mer...


Boka biljett


Dead or Alive - balladen om Kate Warne

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Ystads Teaterförening, ystad@riksteatern.se

Dead or Alive – balladen om Kate Warne 
En nyskriven musikal om världens första kvinnliga detektiv 
Smartaste detektiven i Chicago år 1856 var Kate Warne, en 23-årig änka på nystartade Pinkerton National Detective Agency. I en tid då det var otänkbart att en kvinna kunde vara deckare lyckades hon få ägaren Pinkerton att inse att hon kunde komma åt information ingen man skulle lyckas med. Kate Warne blev hans bästa agent. Hon lyckades stoppa det första mordförsöket på Abraham Lincoln och fick fram avgörande information som hjälpte nordstaternas armé att vinna det amerikanska inbördeskriget. Titelrollen Kate Warne görs av Sara Lehmann. 
Producerat av Malmö Opera.  

Läs mer...


Boka biljett


Harpo "Visor & Hits"

Arena/Plats: Ystads Teater

FÖRESTÄLLNINGEN är INSTÄLLD - Alla kunder kommer att kontaktas med information om vad som gäller.

 

Harpo på Sverigeturné med “Visor & Hits” – och berättelser från ett händelserikt liv

Han är en av få artister vars superhits från 70-talet fortfarande spelas dagligen på radio. Han är aktuell i “Så Mycket Bättre” och släppte precis ett nytt album. I vår är det äntligen dags för en av landets största musikexporter att bege sig ut på Sverigeturné med “Visor & Hits” – en turné som sammanfattar Harpos händelserika liv och tar med publiken på en musikalisk resa genom tid och rum.

Harpo slog igenom 1973 med låten ”Honolulu” och hade under 1970-talet stora hits med såsom ”Horoscope”, ”Sayonara”, ”Television” och superhiten ”Moviestar” – en låt som tog honom till kontinenten och framförallt Tyskland, där han än idag turnerar regelbundet. Där ligger världshiten fortfarande på en av de största radiostationernas topp 20-lista över de mest spelade låtarna.

Nu är Harpo aktuell som en av deltagarna i årets “Så Mycket Bättre” och med det nya albumet “Songwriter” – ett helt akustiskt album och det första han släpper på engelska sedan 80-talet. Idag står det även klart att Harpo beger sig ut på en Sverigeturné med “Visor & Hits” i vår.

-          Det ska bli jättekul! Jag har alltid haft så mycket på gång i Tyskland och därför inte kunnat spela särskilt mycket i Sverige de senaste åren. Det ska bli spännande och skönt att möta svensk publik, säger Harpo.

Under turnén kommer publiken få följa med på en färd in i Harpos liv – med berättelser om krokiga vägval från barndomen i Bandhagen till Calle Flygares teaterskola till att bli gatumusiker i Europa. Om ett grammofonkontrakt med Stickan Andersson, förlagskontrakt med Mickie Most i London, samarbete med Bengt Palmers och vänskap med Ted Gärdestad. Om att bo i en väderkvarn, att bli bonde i Halland, träna travhästar och föda upp djur. Om lyckor och olyckor, konst, musik och kärlek. Och så lite skvaller från Så Mycket Bättre.

-          Sen blir det hits! Avslutar Harpo.

Med på scen är musikerna och veterinärerna Andrew Blockley och Mikael Djupsjöbacka.

Läs mer...


Boka biljett


Dansband Deluxe

Arena/Plats: Ystads Teater

”Dansband DeLuxe” är flyttade till 6/3 2022 (samma tider som tidigare; 14 & 18)

Befintliga biljetter från tidigare datum gäller. 
Arrangör: Thomas Deutgen Ab, thomas.deutgen@gmail.com

Hitsen och historierna

Miljoner svenskar har beträtt de nötta parkettgolven och dansat till landets alla dansband.
Och nu åker några av dåtidens största dansbandsstjärnor för första gången på konsertturné, med Dansband Deluxe under ledning av hela Sveriges dansbandsexpert, programledaren Thomas Deutgen. Det blir en fullmatad kväll där hitsen står i centrum ihop med Thomas karismatiska sätt att berätta dansbandskulturens roliga, märkliga och ibland hisnande historia. Från Aj aj aj till Inget stoppar oss nu. Mängder av starka svensktoppslåtar som sjungs av originalartisterna från förr i en glittrig och sprakande show i lyxförpackning.

Medverkar gör inga mindre än:
Tony Ljungström, som i dryga 30 år sjöng i legendariska filmen Black Jack. Självklart gör han Inget stoppar oss nu från filmen.
Monia Sjöström, som ända sedan 90-talet frontat i populära Grönwalls och inte minst med Du ringde från Flen.
Paul Sahlin, mer känd som tonårsidol på 70-talet under namnet Paul Paljett. Självklart åker paljettkostymen på när han sjunger Guenerina.
Lena Påhlsson, dansbandsdrottning i över 15 år i Wizex. Långliggare på Svensktoppen med Mjölnarens Irene.
Göran Lindberg, nestorn från fyra decennier med Tonix och Matz Bladhs med bl a hits som Vindens melodi och Ljus och värme.

Liveband och kör med bl a Erica Sjöström som i 20 år sjungit i Drifters. Hon gästar också med saxofon, dragspel och flöjt.
Missa inte premiären för den helt nya konsertföreställningen Dansband Deluxe!

Läs mer...


Boka biljett


Carl Stanley "AKTA HUET"

Arena/Plats: Ystads Teater

CARL STANLEY ”AKTA HUET”

 

”Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

 

-Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju "Akta Huvudet" fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, säger Carl Stanley

 

”AKTA HUET” har premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022

Support: John Gillberg

Föreställningens längd ca 80 minuter inkl support. Ingen paus

Hemsida: www.carlstanley.se

#aktahuet

 

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje 

Läs mer...


Boka biljett


En stackars liten haj

Arena/Plats: Ystad Teater

En stackars liten haj 

Det var en gång en pojke som älskade att bada. 
Han skulle nog ha badat varje dag, om han inte hade varit så väldigt rädd för hajar.En kväll hittar pojken en livs levande haj i sitt badkar. Men ganska snart märker pojken att den lilla hajen är ännu räddare än han själv är. Hajen har tappat bort sin mamma så nu gäller det att vara modig och hjälpa hajen att hitta hem till sin mamma igen!

Ett spännande och fascinerande äventyr om vänskap, mod och att övervinna sin rädsla.
Obanteaterns föreställning är baserad på en bok av Mårten Sandén och Per Gustavsson. 

Läs mer...


Boka biljett


Pilsner & Champagne

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Salongsorkestern, salongsorkestern@telia.com

Många filmer från den här tiden roade med festliga historier, glänsande stjärnor, spektakulära miljöer - och naturligtvis - ljuvlig  musik. I Sverige hade vi storheter som Thor Modéen och Sickan Carlsson och i Hollywood regerade Fred Astaire och Ginger Rogers. 
 
I ”Pilsner och Champagne” låter vi pilsnerfilmen möta The Golden Age of Hollywood där Karin Bergquist, Harald Leander  
och Salongsorkestern bjuder på en härlig blandning av humor, passion, elegans och lite allvar. 
 
Ensemblen har tidigare gjort succé med fullsatta salonger på Ystads Teater med föreställningarna I god beredskap, På samma våglängd och På återseende. 

Läs mer...


Boka biljett


Peter Jezewski – Man in Black

Arena/Plats: Ystads Teater

”Man in Black” Föreställningen är flyttad till den 18/3 2022
Nuvarande biljetter gäller och kräver ingen åtgärd från åhörarna. Information har gått ut till de som redan köpt biljett med information om vad som gäller.

Arrangör: Lets Ewist Event AB, info@bebopaluba.com

Ny Succé med Peter Jezewski & Karin Risberg i showen om Johnny Cash & June Carter.
 
Detta är en hyllningsshow till paret Johnny Cash & June Carter och här får vi följa Peter Jezewski & Karin Risberg i de bästa tolkningarna av paret Cash & Carter.
 
Vi får höra deras största hits och showen blev succé direkt på premiären i Stockholm med en publik som hade svårt att sitta stilla.

Passa på att boka er biljett i tid för bästa plats.   

Välkomna 

Läs mer...


Boka biljett


Henrik Fexeus är att lita på

Arena/Plats: Ystads Teater

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR INSTÄLLD - ALLA KUNDER KOMMER ATT KONTAKTAS UNDER V. 49

Just när du trodde du var säker! Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. I oktober utmanar han vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.

 

Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma.

 

Regi: Morgan Alling

Producent: Lifeline Entertainment

Föreställningslängd: ca 90 minuter utan paus

Läs mer...


Boka biljett


Robert Wells vid Flygeln

Arena/Plats: Ystads Teater

Efter mer än trettio års konserter med Rhapsody In Rock,  
skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu  
Robert Wells som solist in publiken till ett intimt möte på scenen.  
Tillsammans med flygeln, musik och många anekdoter från  
Rhapsody In Rocks turnéer och samarbeten med artister. 
 
Ålder som föreställningen riktar sig mot: Alla! 
 
Föreställningens längd: 2x50 min, 25 min paus 

Läs mer...


Boka biljett


Claes Malmberg "Live Show"

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Satellite Live AB, joffe@satellitelive.se

CLAES MALMBERG ”LIVESHOW” 
 
 
Här kommer uppföljaren till Claes Malmbergs tidigare succéer ”Live” och ”Still Alive”! 
En mångbottnad scenshow där oväntade upptåg och fyndiga sånger förenas med reflektioner kring manligt och kvinnligt, dagsaktuella händelser, en del tillbakablickar, och blixtsnabba inlägg. Allt levererat med mycket värme, underbar humor och härlig musik ackompanjerat av landets svängigaste trio. 
 
Om Claes Malmberg 
En av Sveriges mest skickliga ståuppkomiker och skådespelare. Claes Malmbergs karriär tog fart med Ronny Jönsson, en fantastisk rollfigur med folklig stil och intresse för hårdrock. Han är även medverkat i långfilmer och tv-serier där han bland annat haft en betydande roll som pappan i Astrid Lindgrens populära film “Lotta på Bråkmakargatan”. Förutom att ha medverkat i hyllade TV-program som ”Måndagsklubben”, ”Så ska det låta”, ”Dobidoo” har han även varit med i musikaler och stora teateruppsättningar. 
Listan för alla hans uppdrag kan göras lång och på senare tid har vi sett Claes Malmberg i föreställningen ”Jeppe på berget” samt ”Mr Universum”. 

Läs mer...


Boka biljett


Pippi Långstrump

Arena/Plats: Ystads Teater

Pippi kommer till stan! 
 
När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla träffar hon Tommy och Annika. De blir förvånade då Pippi inte bor tillsammans med sin mamma och pappa utan med sin apa Herr Nilsson och sin häst Lilla Gubben. Vi träffar också Prussiluskan som inte tänker ge sig förrän Pippi kommit in på barnhem. Till sin hjälp har hon poliserna Kling och Klang. Spännande värre blir det då bovarna Dunder-Karlsson och Blom fått nys om Pippis alla guldpengar. En dag besöker de tre vännerna en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen. På slutet får Pippi besök av Kungen på Kurrekurreduttön, det vill säga ingen mindre än hennes pappa, Kapten Långstrump. 
 
Välkomna till en på alla sätt spektakulär föreställning för såväl stora som små! 
 
www.pippimusikal.se 
Åldersgräns: Rekommenderad ålder från 3 år. Samtliga som vistas i lokalen måste ha biljett. 
 
Astrid Lindgren´s 
PIPPI LÅNGSTRUMP 
I scenbearbetning av Staffan Götestam 
Musik: Georg Riedel och Jan Johansson 
Sångtexter: Astrid Lindgren 
Teaterförlag: Nordiska ApS – Köpenhamn 

Läs mer...


Boka biljett


No Business Like Show Business

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Set The Stage, info@setthestage.se

No Business Like Show Business

No Business Like Show Business är en musikalföreställning i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. I Ystad gästas konserten av fantastiska Gunilla Backman.

Fyra solister i absolut toppklass, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne – tillsammans med Gunilla Backman – bjuder publiken på de största och mest kända musikallåtarna. Dessutom avslöjas de tidigare outtalade berättelserna bakom våra mest kända musikaler.

Vi analyserar musikalerna på ett roligt och spännande sätt: Varför brister huvudrollen alltid ut i en stor kärlekssång i slutet av akt ett? Vad händer om vi byter kön på roller? Hur sanningsenlig är filmen Fame egentligen?

Vi får dessutom ta del av de smaskigaste skildringarna, de smutsigaste intrigerna och allt det räv- och rackarspel som ägt rum bakom kulisserna i jakten på de stora succéerna.

Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi – allt i en kryddstark blandning, sammanflätat till en röd tråd i ett nyskrivet manus av den kände musikalkompositören Jan-Erik Sääf och musikalartisten Kim Bergkvist.

Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma.

Gästartist

Gunilla Backman

Solister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne

Kapellmästare: Jan-Erik Sääf

 

INFORMATION OM DE MEDVERKANDE:

Gunilla Backman

Gunilla Backman har en gedigen meritlista och är en internationellt välkänd musikalartist. För den stora publiken i Sverige blev Gunilla välkänd i huvudrollen som Donna i den svenska uppsättningen av ”Mamma Mia!” på Cirkus i Stockholm.

Hon har spelat musikal i Londons West End, i stora roller som Fantine i Les Miserables och Ellen i Miss Saigon. Samt i Tyskland och Björn & Bennys Chess i Danmark. Hon har setts i huvudroller i Sverige i bl.a. West Side Story, Sunset Boulevard, Les Miserables, Garbo the musical, Jesus Christ Superstar.

Dessutom har hon turnerat med Rhapsody in Rock och Sol vind och vatten med Janne Schaffer och Original ABBA Orchestra. Hon gjorde en egen föreställning Nära mig för Riksteatern . Under våren 2009 medverkade hon i showen Primadonnor på Hamburger Börs.

Hösten 2010 och våren 2011 spelade hon huvudrollen som Norma Desmond i Göteborgsoperans uppsättning av Andrew Lloyd Webbers musikal Sunset Boulevard, där också Fred Johansson spelade rollen som Max. Rollen som Norma gav henne svenska musikalpriset 2010.

Hösten 2012 spelade hon Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar på Göta Lejon i Stockholm. På våren 2013 Sommarnattens Leende på Malmö Opera. Hösten 2013 var hon solist med Peter Jöback i I love musicals och våren 2014 turnerade hon med Ola Salo i ytterligare en säsong av Jesus Christ Superstar. En turné med Chess in concert med bl.a. Anders Glenmark och Sarah Dawn Finer. De senaste åren har Gunilla spelat i ”La Cage aux Folles” på Uppsala Stadsteater, medverkat i Peter Jöbacks föreställning på Cirkus Med hjärtat som insats Spelat ormen Kaa i barnmusikalen Djungelboken. Turnérat med Kalle Moreaus i hyllningskonserten Thank you for the music. Även i flera konserter och tv program som Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg, Bingolotto och Dobidoo. Senast spelar hon Abbedissan i The Sound of Music på Malmö Opera, 40 år efter att ha debuterat i rollen som Liesl i samma musikal. I Februari-22 sjunger hon Florence i Chess på Svenska i Helsingborg.

 

Andreas Eldeen

Andreas Eldeen är artisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano.

​Med tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats, sitt sound och sin publik.

Han har gjort roller i b la The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Werm­land Opera och Slagthuset i Malmö och haft ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titel­rollen i Jekyll & Hyde, Enjolras i Les Misérables, Thomas i Jesus Christ Superstar, Frid i Sommarnattens leende och Liberius i Doktor Zjivago.

Just nu är Andreas aktuell i Så som i himmelen på Malmö Opera

 

Kim Bergkvist

Kim Bergkvist är musikalartist, utbildad på anrika The Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

På musikalscener har ni bland annat kunnat se henne som Johanna Barker i Sweeney Todd på Dalateatern och Mrs Andersen i A Little Night Music på Ye Olde Rose and Crown Theatre i London. Kim har även spelat Ofelia i Hamlet på Kronborgs Slott och Josephine i Idioterna på Helsingborgs Stadsteater. Två somrar har hon spelat den kvinnliga huvudrollen i Klippans Bruksspel, På farfars tid samt Sunnerdahl på liv och död.

Förutom att spela musikal och teater har Kim turnerat som solist och körsångare i USA samt på kryssningsfartyg runt om i Europa.

 

Johan Wikström

Johan Wikström är uppvuxen i Leksand där han musikaldebuterade som 15-åring i musikalen Godspell där han spelade rollen som Johannes Döpare. Han utbildade sig sedan på Teaterhögskolan i Malmö.

 

Han har gjort roller som Riff i West Side Story, Edward i Blodsbröder på Värmlandsoperan, fackpampen Big Davey i Billy Elliot på Malmö Opera, Pilatus i Jesus Christ Superstar på Göteborgsoperan men har också erfarenhet från Tyskland och Theater des Westens i Berlin där han spelade Athos i musikalen 3 Musketiere.

På Lunds Stadsteater skar han halsen av Londonborna i titelrollen Sweeney Todd, en musikal han fick återse på Dalateatern, då som Judge Turpin. Han gjorde operadebuten som Don Bartolo i Skånska Operans uppsättning Barberaren i Sevilla. Han har även gjort Mr. Warbucks i musikalen Annie, Sky Masterson i Guys & Dolls, Georg von Trapp i Sound of Music, modigt Lejon i Trollkarlen från Oz, odödlig vampyr i titelrollen Dracula och rollen som Nathan Detriot i Guys and Dolls på Kristianstad teater.

 

Kristina Hahne

Kristina Hahne är utbildad musikalartist och har arbetat på scen sedan 2001, både i musikaler, shower och olika konserter.

Hon har gett liv till karaktärer som Sally Bowles i Cabaret, Miss Hannigan i Annie, Demeter i Cats, Syster Berthe i Sound of Music, Mickie i Grease, Fru Storch i Sällskapsresan The Musical, Marta i Spring Awakening, Claudine i Can-Can och Fröken Svan i Mölle by the Sea på Fredriksdalstestern. 

Kristina har även kunnat ses i musikaler som Jekyll&Hyde, Legally Blonde och My fair Lady. Dessutom har hon arbetat som sångsolist på de sju haven. På tyska och finska!

 

Jan Erik Sääf

Jan-Erik Sääf är kompositören, textförfattaren och musikern som troligen skrivit flest musikaler i Sverige.

Bland 18 helaftonsföreställningar kan nämnas Camera - musikalen om Ingrid Bergman, Östgötateatern 2018, SPIRA 2020 och Jag blir nog aldrig bjuden dit igen, Malmö Opera 2016. 

Jan Eriks verk har hörts på många teaterscener i Sverige men även utomlands som i New York. Där vann musikalen William pris för ”best performance” 2013 på The New York International Fringe Festival. 

I pipelinen ligger en ny musikal om Bonds skapare Ian Fleming. Den spås ha internationell potential. Han har även en stor produktion av teatermusik på sin meritlista och sedan 2009 är han huskompositör på Moomsteatern i Malmö. 

Jan Erik har samarbetat och skrivit sånger till musikalstjärnor som Anders Ekborg, Gunilla Backman och och Åsa Fång. Nu skriver han till sig själv i form av solocabareten, Älskade Psykopat. 

 

Produktion

Manus: Jan Erik Sääf och Kim Bergkvist

Arrangemang: Jan Erik Sääf

Produktion: Set the stage – Entertainment, www.setthestage.se

Läs mer...


Boka biljett


Bamse och Lova sjunger och dansar

Arena/Plats: Ystads Teater

EXTRA FÖRESTÄLLNING kl: 11:00

...Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Under ca 40 minuter bjuds det på klassiker som ’Huvud, axlar, knä och tå’, ’Krokodilen’ och ’Imse vimse spindel’ samt massor av välkända barnlåtar.

Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år.

Efter föreställningen är det Meet and greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova. 

Läs mer...


Boka biljett


Anna Blomberg sjunger ut

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Ystads teaterförening, ystad@riksteatern.se

 
Anna Blomberg slog igenom i succéserien Kvarteret Skatan och har sedan dess roat oss hämningslöst med sina träffsäkra och slagkraftiga imitationer. Vi får möta några av hennes mest omtyckta karaktärer som Maria Montazami, Kåta Gun, Drottning Silvia och Annie Lööf. Kåta Gun ställer till exempel upp i ”Gifta vid första ögonkastet” och Birgitta Bollerud bjuder in till kalas och gör allt för att få sina motvilliga arbetskamrater att vilja komma. Föreställningen pendlar mellan skratt och svärta, och då tröstar ingen mindre än Astrid Lindgren med sin lugnande röst. 

Läs mer...


Boka biljett


Flamingokvintetten – 60 års jubiléet; The Farewell Tour

Arena/Plats: Ystads Teater

Konserten med Flamingokvintetten flyttas till 22/4 2022. Information med hur detta ska hanteras kommer v.34 till de som redan köpt biljett

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 77 år 2021 och Dennis Janebrink, 75 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.
Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2021? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna. 

Läs mer...


Boka biljett


En Katastrofalt Trevlig Kväll

Arena/Plats: Ystads Teater

PER MELLBORG OCH GUSTAF BRANDT ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA PÅ YSTAD TEATER
Rösterna tillsammans med åttamannabandets insatser är av högsta klass.

Det är tryggt, tight men också oförutsägbart. Ett kärleksmöte mellan musik och skratt.
Kvällen blir en resa genom skiftande musikaliska landskap. Från Memphis till Broadway,
kryddat med ett par snabba stopp i Las Vegas och den smålandsskånska leråkern. ”Showen gästas av Evelina Åkesson” 


Starttid: 19.00
Längd inkl paus: 130 minuter

Läs mer...


Boka biljett


Hunden Rund planterar

Arena/Plats: Ystads Teater

Hunden rund planterar 
Plantera ett frö med hjälp av musik. 
Hunden Rund har hittat något på marken. Det är ett frö. Så börjar boken Hunden Rund planterar, av Annika Henning med illustrationer av Maria Nilsson. Med inspiration från bilderna och texten har Rytmikarin skrivit musik som gestaltar och levandegör innehållet. Här grävs, planteras, sjungs, spelas musikfrön och dansas vattenkannedans. Barnen får på ett lustfyllt och musikaliskt sätt lära sig om vad som händer när man planterar ett frö. Hunden Rund, gitarren och klarinetten är med och det blir en upplevelse för alla sinnen! 

Läs mer...


Boka biljett


Mänskligheten "föreställning om oss själva"

Arena/Plats: Ystads Teater

Fredrik Lindström till Ystad med sin hyllade soloshow ”Mänskligheten”!

Fredrik Lindström är en av landets mest populära komiker och hösten 2021 ger han sig ut i landet med sin soloshow ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva”. "Jävlar, förlåt, vad bra han är" (DN), "underfundig, helknäpp och jätterolig" (Eskilstuna Kuriren), "i en klass för sig" (Sydsvenskan) och "tankeväckande och väldigt rolig" (Aftonbladet) är bara några exempel på kritiker-hyllningar som den fått. Turnén har nypremiär i oktober och fortsätter sedan fram till december för att sedan komma tillbaka igen våren 2022. Den 13 maj 2022 kommer Fredrik och ”Mänskligheten” till Ystads Teater. 

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn"? 

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinderdejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström.

Föreställningen har tidigare gått för fulla hus på Scalateatern, Cirkus i Stockholm samt på turné och hyllats av kritiker. Efter ett långt pandemiuppehåll är det äntligen dags igen för Fredrik Lindström att åka ut på en stor Sverigeturné med “Mänskligheten”. På grund av det stora intresset har flera nya föreställningar släppts under våren 2022.  

– Jag hoppas turnén fortsätter i flera år. Man vill bara njuta av det, efter att ha fått pröva på den märkliga känslan att ha en föreställning som verkligen funkar, som publiken och kritikerna gillar, massor av biljetter sålda – och så inte få spela. Nu vill man bara passa på att turnera 24-7 tills nästa globala pandemi slår till!, hälsar Fredrik Lindström. 

Om Fredrik Lindström
Fredrik Lindström är en av landets populäraste och mest prisbelönta folkbildare, programledare och komiker. Han har en diger meritlista och har sedan genombrottet med ”Hassan” på 90-talet bland annat regisserat och skrivit film och tv, varit trefaldig värd för “Sommar i P1″, författat över tio böcker, varav den senaste “100 svenska dialekter” precis kommit ut, och lett program som “Värsta språket", “Svenska dialektmysterier" och "Helt lyriskt”. Därtill är han årligen domare i SVT:s älskade underhållningsprogram ”På spåret”. Fredrik Lindström har även gjort stor succé på scen med föreställningar som ”Svenskar är också människor!”, ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, de två sistnämnda gjordes tillsammans med Henrik Schyffert. 

Arrangör: Kahlo AB, Molly@kahlo.se

Läs mer...


Boka biljett


Drakungar

Arena/Plats: Ystads Teater

Drakungar 
En fantasyberättelse om syskonbråk och smådrakar. 
Hemma i drakgrottan vankas det återigen bråk och osämja. De två drakbarnen har ännu en gång råkat i luven på varandra. Att det ska vara så svårt att komma överens, trots att drakmamman gång på gång har sagt åt sina ungar att försöka vara snälla mot varandra. Drakungar är en berättelse om den eviga kampen två smådrakar mellan. Om den glödande ilskan man känner i sin lilla kropp, när man inte vill dela allt, sitt hem och framför allt mammas kärlek med ett syskon.

Efter föreställningen bjuds publiken in till att ihop med skådespelarna från Teater23 få upptäcka och leka i drakgrottan. 
 

Läs mer...


Boka biljett


Askungen 2022

Arena/Plats: Ystads Teater

Efter 5 säsonger med utsålda hus är KammarOpera Syd tillbaka och presenterar stolt: Askungen; en sagooperett för vuxna! 

I denna operettfars står de mest ikoniska av alla sagoprinsessor, Askungen, i centrum. Runt henne kretsar styvsystrar, prinsar, féer och skor i glas. Och vad händer när både Belle, Törnrosa och Snövit också dyker upp på balen? 

I rollen som Askungen ser vi musikalsuccén Nina Pressing och Styvmamman gestaltas av Rickard Söderberg. I övriga roller ses och hörs gräddan av svenska operasångare, en ensemble som saknar motstycke på svenska operahus idag – Flera av dem dekorerade av HM Konungen. Den riktiga kungen alltså, inte sagans kung som vi möter i operetten…

Den storslagna musiken är från senare delen av operetthistorien, fylld av örhängen som senare blivit kända som musikal- och jazzstandards. Som alltid framförd från ett fullsatt orkesterdike med några av regionens främsta musiker, redo att underhålla er.

Läs mer...


Boka biljett


Alla känner Ankan

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Kahlo AB, molly@kahlo.se

Alla känner Ankan

En humorshow av och med Anders Johansson

 

Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succé i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”. Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. Nu är han aktuell med sin nya enmansföreställning ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Hösten 2022 ger sig Anders “Ankan” Johansson ut på Sverigeturné med sin första soloshow. Den 18 september 2022 kommer Anders ”Ankan” Johansson med sin föreställning till Ystads Teater!

”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson kommer lyfta genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.​

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. "Alla känner Ankan" kommer vara en väldigt rolig föreställning men som även tar upp de där lite besvärligare ämnena. Det blir personligt men inte privat som man säger, berättar Anders “Ankan” Johansson.

Som ena halvan av humorduon Anders & Måns har Anders “Ankan” Johansson turnerat runt med scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”. Men nästa år gör han för första gången en enmansföreställning. 

– Det blir i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders “Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” har premiär i hemstaden Malmö och därefter väntar stor Sverigeturné med städer som Örebro, Stockholm, Göteborg, Vara, Linköping och Karlstad.

Om Anders “Ankan” Johansson 

Anders “Ankan” Johansson är komiker, programledare och skådespelare. 2020 fick han ”Det svenska humorpriset” i kategorin Årets manliga komiker. Han har medverkat i en rad tv-program som bland andra ”Bäst i test”, ”På spåret”, ”Fredagsmyset”, ”Parlamentet” och ”Djursjukhuset” samt i rollerna som Stig-Helmer Olsson i musikalen ”Sällskapsresan”, Berts pappa Fredrik i serien ”Bert” på C More och som Ragnar Vanheden i långfilmen ”Se upp för Jönssonligan”. 

Anders “Ankan” Johansson är för många även känd som den ena halvan av humorduon Anders & Måns, där andra halvan utgörs av Måns Nilsson. Duon har arbetat tillsammans i över 20 år och har bland annat hörts i radioprogram som ”Wallraff”, ”Så funkar det” och ”Morgonpasset i P3”. De ligger även bakom tv-program som ”Fråga Anders och Måns” och ”Succéduon med Anders och Måns” samt den populära podden ”Så funkar det”. Anders & Måns har också turnerat runt med de hyllade scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”.

Läs mer...


Boka biljett


Carl Stanley "AKTA HUET"

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: CCS Nöje AB, cissi@csnoje.se 

”Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

-Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju "Akta Huvudet" fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, säger Carl Stanley
 
”AKTA HUET” har premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022
Support: John Gillberg
Föreställningens längd ca 80 minuter inkl support. Ingen paus
Hemsida: www.carlstanley.se
#aktahuet

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Läs mer...


Boka biljett


HAAKS - LIVE 2022

Arena/Plats: Ystads Teater

Haaksfredag Live!

Äntligen får vi presentera Haaks, Sveriges främsta underhållningsband - Live!

Haaks har under pandemin vuxit till Sveriges, ja hela Nordens, största Livestream. Med över 70 000 följare och fler än 150000 unika tittare varje fredag har Haaks lyckats skapa en unik musikalisk plattform där man varje veckoslut gjort magiska spelningar för en lyrisk publik över hela landet.

Nu besöker Bohusläns stolthet oss och bjuder upp till en musikfest ni absolut inte vill missa. Vi utlovar en fantastisk upplevelse med musik, sång och kärlek där era favoritlåtar framförs live av världens bästa Haaks. Nu fortsätter bandet sin hyllade turné under 2022!!

Varmt välkomna till livemusik, glädje och fest!

www.facebook.com/HaaksLiveband
www.haaks.se

Showstart kl 17:45 - Insläpp i salongen 17:15. Teatern öppnar kl. 16:45
Föreställningen är ca 2 h 05 min – ingen paus!
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudvolymer.

Läs mer...


Boka biljett


Från Broadway till Duvemåla

Arena/Plats: Ystads Teater

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets  återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” såg dagens ljus 2016 när sångerskan och musikalartisten Viktoria Tocca på eget initiativ bokade Berwaldhallen i Stockholm. Vad som från början var tänkt som en engångsföreteelse växte snart till att bli en av Sveriges mest framgångsrika scenshower – älskad av såväl kritiker som publik.

Sedan dess har Från Broadway till Duvemåla samlat ett tjugotal av våra mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer från Luleå i norr till Ystad i söder.

Medverkade 2022:

Laila Adéle, Jakob Stadell, Viktoria Tocca, Patrik Martinsson och Malena Tuvung. Till detta ett eminent fyramannaband lett av kapellmästare Carina E. Nilsson. Musiker är Magnus Josephson, Magnus Eugenson och Fredrik Bergström.

MISSA INTE SVERIGES STÖRSTA MUSIKALFEST!

Läs mer här: www.franbroadwaytillduvemala.se/#medverkande


Pressen skriver:

"En show i lyxklass" -Jönköpings-Posten

"En glimrande show" -Norran

"Musikalsångare av bästa sort" -Ystads Allehanda

"Musikalfest fick teatern att koka" -Arbetarbladet

"Man känner sig helt perfekt efteråt" -Eskilstuna-Kuriren

"Lyckad resa från Broadway till Duvemåla" -Gefle Dagblad

"Under extranumret dansar hela parketten" -Vestmanlands Läns Tidning

"As close as you can get to Broadway or West End" -Broadway World


https://www.franbroadwaytillduvemala.se/

https://www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

 

Åldersgräns 13 år, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unfa (SOSFS 2005:7)

Längd ca 1 tim 45 min. ingen paus.

 

Rullstolsplats bokas på Ystad Visitor Center Tel: 0411 - 57 76 81 eller

på Ystads Teater Tel: 0411 - 57 77 67https://www.youtube.com/embed/RkqvcMTe_OI

Läs mer...


Boka biljett


Anders Jansson - Mina sinnens fulla bruk

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Kahlo AB, molly@kahlo.se

Mina sinnens fulla bruk 

Hösten 2022 ger sig populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson ut på Sverigeturné med sin nya föreställning ”Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson”. Hans två tidigare soloföreställningar ”Kom in och stäng dörren” och ”Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans och den senare gick för utsålda hus i tre säsonger med föreställningar över hela landet. Den 12 november 2022 kommer Anders till Ystads Teater med sin nya soloshow!

I ”Mina sinnens fulla” bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Det är hans tredje soloshow och med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Varje gång jag sätter upp en ny humorshow vill jag bli bättre, roligare och mer personlig. De senaste 18 månaderna har varit märkliga och unika för oss alla. Jag försöker se det positiva och komiska som kommer ur en sån upplevelse. Mina sinnens fulla bruk är min tredje soloshow och det ska bli min bästa hittills, säger Anders Jansson.

”Mina sinnens fulla bruk” har premiär i Anders hemstad Lund den 9 september 2022 och han turnerar sen runt i landet till städer som Halmstad, Umeå, Malmö och Stockholm.

– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.

Om Anders Jansson

Anders Jansson blev känd för hela svenska folket i humorprogrammet ”HippHipp” med sina omtyckta figurer Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”. Men komikerkarriären startade redan på 90-talet som spexare i Lund och han har skrivit flera spex och karnevaler tillsammans med Johan Wester. Duon gjorde även humorshowerna ”500” och ”Köp mjölk. Skriv bok.”

År 2015 och 2016 gjorde Anders succé med sin första soloshow ”Kom in och stäng dörren” som spelades för fulla hus runt om i Sverige. Under 2019 och 2020 gjorde han ytterligare tre turnésvängar i Sverige med sin senaste hyllade soloföreställning ”Radikal optimist”. Utöver humorshowerna har Anders även medverkat i flertalet serier och filmer på bland annat SVT och TV4. Han har varit programvärd i flera radio- och tv-sammanhang så som ”Melodifestivalen”, ”Sommar i P1” och ”Fotbollsgalan” på TV4.

Läs mer...


Boka biljett


THE MUSIC OF BEE GEES - STAYIN´ ALIVE

Arena/Plats: Ystads Teater

Konserten "The Music of Bee Gees - Stayin´Alive" är INSTÄLLD. Alla kunder kommer att kontaktas.

 

Upplev THE MUSIC OF BEE GEES -  STAYIN’ ALIVE  en hyllningskonsert till en av världens mest framgångsrika och älskade popgrupper med över 110 miljoner sålda skivor och mängder med listettor.


Du får uppleva gruppens samtliga hits samtidigt som vi berättar historien om de tre bröderna från Australien som lade världen för sina fötter och skapade mängder av hitlåtar åt både sig själva och andra.


Längst fram på vår scen möter ni Magnus & Henrik Rongedal två av Sveriges bästa och välmeriterade röster och bakom dem hittar ni orkestern, som består av några av våra främsta musiker.


Stå upp i bänkraderna, sväng på höfterna och sjung med till hits som Stayin’ alive, Night Fever, You should be dancing och Jive Talkin’ eller bara luta er tillbaka och njut av bländande stämsång och magiska melodislingor i How deep is your love, Too much heaven, Islands in the stream och många fler.


Showen är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är The BeeGees som står på scenen.


Välkomna att njuta av en kväll fylld av odödlig popmusik!


Arrangör www.besterman.nu


Längd: Ca 2x50min + paus

13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.


Rullstolsplats boka på Ystads Turistbyrå 0411-57 76 81

Läs mer...


Boka biljett


Messiah Hallberg Live

Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Kahlo AB; Tine@kahlo.se 

Messiah Hallberg Live – Ett livsverk med humoristisk touch

 

I showen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch” utmanar Messiah Hallberg sig själv genom att försöka ta standupshowen till nästa nivå. Det är de egna lärdomarna av pandemiåret som ligger till grund för showen. Med sig har han flera insikter och erfarenheter kring att genomleva pandemi, sorg och ångest utan en naturlig plats att ventilera de känslorna. 

– Jag hade ett riktigt tufft år. Förutom pandemin som drabbade världen så drabbades jag av personlig sorg, jag sa upp mig från mitt jobb och la ner min podcast. Det fanns dagar då jag aldrig trodde att jag skulle uppträda igen. Den nya showen tar avstamp i det, säger Messiah Hallberg. Det här kan mycket väl vara det sista jag gör på en standupscen, så jag tänker att det är lika bra att gå ut med en smäll.

Messiah Hallberg är en av landets mest skickliga och uppskattade komiker enligt många kritiker. De tidigare soloshowerna ”Den missförstådde profeten” och ”Scener ur ett äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. 2016 vann han kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans tidigare soloshower finns att se hos hos Netflix än idag. Messiah Hallbergs förmåga att väva in mörk cynism i vardagsproblem får honom att sticka ut inom svensk standup och gör honom till en av våra mest unika underhållare. 

– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv, ifrågasätta själva standupen som konstform, säger Messiah Hallberg.

Föreställningen har premiär i oktober 2022 i Växjö och därefter väntar stor Sverigeturné som pågår fram till januari 2023.

Läs mer...


Boka biljett


Det är så synd om mig

Arena/Plats: Ystads Teater


 
I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin - och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då? 
 
Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. Nu firar han 10 år som föreläsare genom att ge sig på Sverigeturnén Det är så synd om mig.  
 
Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt.  
 
Välkommen! 
 
Speltid: 2h 20 min inkl paus 
 

Läs mer...


Boka biljett