Repertoar & biljetter

Köpa biljetter

Vad gäller på Ystads teater med anledning av väskförbudet på större evenemang? Läs mer här. 

Ystads Teater har biljettförsäljning via hemsidan samt manuell försäljning på teatern.

Biljettkassan öppnar vanligtvis 60 minuter före föreställningens start för biljettförsäljning (se avvikelser vid respektive evenemang). 


Biljettkassan på Teatern är öppen tisdag och torsdag kl 13.00-15.00 för manuell försäljning av biljetter. Obs! Endast kort och swish gäller som betalningsmetod.

AVVIKANDE ÖPPETTIDER 2024:

Tisdag 23/4: Biljettkassan stängd pga personaldag.
Tisdag 30/4: Biljettkassan stängd pga Valborgsmässoafton.
Torsdag 9/5: Biljettkassan stängd pga Kristi himmelfärds dag.
Torsdag 6/6: Biljettkassan stängd pga Nationaldagen.

Telefon till biljettkassan: 0411 - 57 71 99 (endast bemannad i samband med föreställningar och försäljningstider, tisdag & torsdag kl 13.00-15.00). 

Du kan även boka dina biljetter till Ystads Teater på Eventims Callcenter.  

Eventims Callcenter
Öppettider: måndag-torsdag 10.00-17.00, fredag 10.00-15.30
Telefon: 0771 - 130 150

Information gällande inställda event/ föreställningar; Köpta biljetter återbetalas endast i händelse av inställt evenemang. OBS! Biljettavgifter, andra avgifter, avbeställningsförsäkringar och eventuella fraktkostnader som har betalats i samband med biljettköpet återbetalas inte vid inställda evenemang och flyttar av dessa.

salongsplanystadsteater

Beställ mat och dryck till ditt teaterbesök här
Matbeställningar via mejl måste vara oss tillhanda senast kl. 12.00 dagen före din önskade föreställning.
Sena bokningar kan vi tyvärr inte garantera. 

 

Candide-den bästa av världar

Arena/Plats: Ystads teater.

Mot bakgrund av samtidens klimatförändringar och miljöförstörelse, pandemi, krig och hot mot det demokratiska samhället, beger sig vår Candide ut på en rymdresa. Måste mänskligheten emigrera till en annan av solsystemets eller galaxens planeter? Eller är vår blå planet den bästa av världar – om vi tar hand om vår trädgård? Inspirerade av klassiska sci-fi berättelser och filmer tar Candide oss ut på ett rymdäventyr. Bra rymdfilmer handlar både om en framtidsvision, robotar, aliens, datorer och rymdfarkoster och ett filosofiskt sökande efter meningen med människans existens.

Föreställningens längd: 2,30 inkl paus.

Arr: Ystads riksteaterförening

Läs mer...


Boka biljett


PetrINA

Arena/Plats: Ystads teater

Det utlovas magisk stämning och ett jävla tempo rakt ner i kaninhålet.

“PetrINA” är showen för dig som gillar opassande asgarv och snortajta skämt. Det är så långt från hög moral och uppbyggliga sanningar om samtiden du kan tänka dig – och du kommer att älska det!

Så kom och dyk ner i smutsen tillsammans med Petrina och Ina! De delar självfallet systerligt på kvällen och kör 40 minuter gränslös standup vardera.

– Jag har gigat mycket ensam tidigare, det har sin charm men det är så mycket roligare att dela turnéupplevelsen med någon annan, att det sen är en rolig polare och bra komiker gör det hela perfekt, säger Petrina.

– Jag ser verkligen fram emot att få stå i kulisserna och höra publiken dåna när Petrina kör. Hon är en sån jävla rockstjärna! Och jag har ganska mycket hävdelsebehov så jag misstänker att jag kommer vara bättre än någonsin i ett försök att mäta mig, avslöjar Ina.

Föreställningen är ca 85 minuter utan paus.

Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

www.inaochpetrina.se

 

Läs mer...


Boka biljett


Far och Flyg med Alfons Åberg

Arena/Plats: Ystads teater

Håkan Klamas dramatisering, i samarbete med Gunilla Bergström, bygger på böckerna ”Alfons och hemlige Mållgan”, ”Aja baja, Alfons Åberg” och ”Flyg! sa Alfons Åberg”, och innehåller – förutom mycket skoj och skratt – också sång och musik, värme och mys.

Ålder: 2-9 år.

 

Läs mer...


Boka biljett


Planeten

Arena/Plats: Ystads teater

Två nyfikna rymdfigurer hamnar på planeten Jorden och upptäcker fantastiska platser och det otroliga ekosystemet där allt hänger ihop. Då träffar de på några djur och märker att många träd huggs ner och att vattnet och luften håller på att förgiftas. Rymdfigurerna försöker påminna om att ta hand om varandra, vara rädda om den fina planeten och får själva en efterlängtad överraskning när de ska åka hem …

Planeten är en rolig, musikalisk och aktuell föreställning.
Med fantasi, humor och allvar framförs en kärleksfull historia om klimatet och social hållbarhet.

​Medverkande: Matilda och Magnus Ericsson

​Konstnärligt team:
Manus, regi, musik, scenbild: Matilda och Magnus Ericsson
Kostym: Pernilla Lindfors

​Producent: Lilla Vilda Teatern

Ålder: ca 3-8 år.

Föreställningens längd: 30 min. 

Arr: Ystads riksteaterförening.

Teatern öppnar 30 minuter innan föreställningen. Teatercaféet är stängt. 

Läs mer...


Boka biljett


Jag finns-alltså är jag!

Arena/Plats: Ystads teater

Arbetet har låtit eleverna lära känna sig själv och sina önskningar. Målet har varit att alla elever med olika funktionsvariationer skulle få lysa och lyftas.
Nu redovisar de sitt arbete genom en musikal med egenhändigt skapad musik och scener som dels speglar undervisningen men även budskapet om deras existens.

Föreställningar:
Torsdag den 23 maj kl 13.00 - Genrep
Torsdag den 23 maj kl 17.00 - Premiär
Fredag den 24 maj kl 09.00 - Extra föreställning för skolorna

Bokning kan ske senast den 16 maj till jessica.jonsson@ystad.se eller via telefon 0411-577693. Obs! Ingen bokning via Ystads teaters bokningssystem. 


Välkomna önskar
Lena Svensson, rektor anpassad grundskola
Elisabeth Zaar, musik och dramapedagog
Christoffer Zaar, projektledare

Läs mer...


Boka biljett


Soppteater - En Liza för själen

Arena/Plats: Ystads teater, Teatercaféet. Insläpp till caféet 11.15 Det serveras alltid gluten- eller laktosfri soppa. Behöver du glutenfritt bröd eller kaka till kaffet meddela: teatercafe@ystad.se

Med sång, musik och komik berättas en historia som innehåller alltifrån Alice Babs till Ella Fitzgerald blandat med eget material. Kompas av Trio med Liza Ett scenliv av och med Elisabeth Zaar med band.

Läs mer...


Boka biljett


Gudar och Gudinnor

Arena/Plats: Ystads Teater

Efter de senaste årens helt utsålda succéer tar teamet bakom de omtalade föreställningarna i från tårna och bjuder på den största föreställningen hittills: En operett-revy med extra allt från första sekunden.

Marianne Mörck i rollen som Skönhetens Gudinna Venus och Rickard Söderberg som Gud Fader själv tar täten när gräddan av Sveriges operasångare presenterar historiens främsta Gudar och Gudinnor i en fartfylld operettrevy.

I orkesterdiket sitter solister från hela Skandinavien framför dirigenten Jonas Samuelsson. En helaftonsoperett publiken sent kommer glömma."

Föreställningens längd: 2,5h inkl. paus.

Läs mer...


Boka biljett


Lucia De Lammermoor

Arena/Plats: Ystads Teater

Operan berättar den tragiska historien om den unga Lucia som blir bortgift mot sin vilja av sin manipulativa bror. Tvångsäktenskapet får ödesdigra konsekvenser för alla inblandade. I den berömda vansinnesscenen sjunger Lucia en av operavärldens mest kända och tekniskt mest utmanande arior för en koloratursopran.

I rollerna ses:

Lucia - Linnea Sjösvärd, Edgar - Markus Pettersson, Henry - Helgi Reynisson, Raymond - Öystein Skre, Alice - Elisabeth Leyser, Arthur - Nicklas Bjärnhall Prytz, Norman - Mattias Gunnari,
Kör: Elsa-Maija Helminen, Klara Solén + en baryton (sökes)

I orkestern ses: Piano/Kapellmästare - Albert Van Pahm, Violin - Maria Werngren,
Viola - Dominika Dudek, Cello - Carl Henning Fredriksson, Tvärflöjt - Marianne T. Clement

Produktionsteam:
Regissör & översättning - Ola Hörling, Musikalisk ansvarig/instudering - Maria Ingemarsson Berg, Producent - Åsa Jensen, Kostymör - Fredrika Lilius, Scenograf - Rigmor Grönwall,
Rekvisitör - Ulrika Floberg, Ljusdesign - Ludvig Uppman,
Turnéledare - Matilde Jensen
Mer information: www.skanskaoperan.se 

Föreställningens längd: 2,30 min inkl paus.

 

Läs mer...


Boka biljett


Teddybjörnen Fredriksson - Filippa & Morfar

Arena/Plats: Ystads teater

Föreställningen är baserad på böckerna ”Filippa och morfar” skrivna av Lasse Berghagen. Föreställningen har med de flesta av Lasses hits och du kommer bland annat att höra:
* Teddybjörnen Fredriksson
* En kväll i juni
* Stockholm i mitt hjärta
* Flirtige Knut och många, många fler.

Böckerna om den charmiga “Filippa och morfar” har fångat fantasin hos både unga och gamla. Med sina hjärtevärmande berättelser och levande karaktärer tar han läsarna med på äventyr som inspirerar och underhåller.

2018 började Lasse Berghagen och Göran Lohne skriva ett manus baserat på de fyra böckerna.
I föreställningen kommer publiken att följa med till Lasse Berghagens värld för att upptäcka en skattkista av glädje, inspiration och musikalisk mångfald.

Med sin genuina charm och enastående talang fortsätter han nu att sprida ljus och glädje i varje ton och ord han delar med sig av – en oförglömlig stund som kommer att värma ditt hjärta och ge dig en känsla av glädje.

Ensemble: Louise Thörner (Filippa), Mattias Manne (morfar Lasse Berghagen)
Musik: Lasse Berghagen
Regi och koreografi: Sandra Lidberg
Manus och bearbetning: Lasse Berghagen, Göran Lohne.
Produktion: Event o Sånt, Borås

Föreställningens längd: 60 min (ingen paus).
Ålder: från 3 år.

 

Läs mer...


Boka biljett


Haaks

Arena/Plats: Ystads teater

Med över 78 000 följare och fler än 150000 unika tittare varje fredag har Haaks lyckats skapa en unik musikalisk plattform där man varje veckoslut gjort magiska spelningar för en lyrisk publik över hela landet.

Nu besöker Bohusläns stolthet oss och bjuder upp till en musikfest ni absolut inte vill missa. Vi utlovar en fantastisk upplevelse med musik, sång och kärlek där era favoritlåtar framförs live av världens bästa Haaks. Nu fortsätter bandet sin hyllade turné under 2024!

Varmt välkomna till livemusik, glädje och fest!

www.facebook.com/HaaksLiveband
www.haaks.se

Showstart kl 17:45 
Insläpp i salongen kl 17:15.
Teatern öppnar kl 16:30
Föreställningen är ca 1,50 min – ingen paus!
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudvolymer.

Läs mer...


Boka biljett


Arne Alligator & Djungeltrumman

Arena/Plats: Ystads teater

Nu gör Arne och hans två kompisar i bandet Djungeltrumman en ny show som ger sig ut på turné i hela Sverige. Haka på Arne och hans gäng på ett vilt djungeläventyr med dans och sång till alla era Arne-favoritlåtar!

Efter konserten får ni såklart möjlighet att träffa Arne och kanske ta en bild med honom och någon av hans kompisar!  

Ensemblen i Arne Alligator utgörs av Robin Fajardo, Tobias Johansson & Elliot Allain. Alla tre är professionella musikalartister som har jobbat på bl.a. Malmö Musikteater, Helsingborgs Stadsteater och Smålands Musik & Teater.

Livekonserterna i Sverige produceras av Next Line Productions och regisseras av Daniel Sjöberg som har mångårig erfarenhet som regissör av de svenska rösterna till bl.a. Disneys och Dreamworks filmer. 

För mer information om Arne gå in på: https://www.arniealligator.com
Instagram: arne_alligator_swe
TiKTok: arnealligator_se 

Rek. ålder: 0-7 år
Föreställningen längd: cirka 45 min

 

Läs mer...


Boka biljett


Schyffert Forever

Arena/Plats: Ystads teater

Lite oväntat kan man säga att den nya standup-turnén “Schyffert Forever” blir av tack vare
Iggy Pop.

– Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – “Lust for Life”, “1969”, “The Passenger”. Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik Schyffert och fortsätter:

– Jag tänkte försöka reda ut varför jag är så avundsjuk på Bianca, hatar förstagångsföräldrar och hur jag blev borgare när jag insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en vasaloppsåkare. Välkomna!

Henrik Schyffert har en bredd få andra i Nöjessverige kan mäta sig med. Förutom att kunna titulera sig komiker, regissör, manusförfattare och skådespelare har han även en bakgrund som tv-chef, rockmusiker, filmproducent och radioproducent.

Som komiker ligger Henrik bakom några av Sveriges största humorsuccéer på scen, till exempel "I manegen med Glenn Killing", "The 90's – ett försvarstal", "Big Comedy", "Ljust & fräscht", "Standup med Gustafsson och Schyffert”, "Ägd” och "Var inte rädda". 2016 utsågs han till Årets manliga komiker.

Han är också en av grundpelarna i de hyllade humorgängen "Hassan" och "Killinggänget" – idag med kultstatus tack vare produktioner som "Nilecity 105,6", "Fyra nyanser av brunt", "Drömmen om Herrön" och åtskilliga busringningar.

Föreställningens längd: 90 min utan paus

2020 debuterade Henrik som långfilmsregissör med “Spring Uje Spring” som belönades med tre guldbaggar nästföljande år, bland annat för Bästa film. Han har även hyllats för flera av sina tv-serier, såsom "Allt faller", "Alla är fotografer", "Landet brunsås" och “Vi i Villa”.

Föreställningens längd: 90 min utan paus

Läs mer...


Boka biljett


Måns Möller - Mitt perfekta liv

Arena/Plats: Ystads teater

Den nya föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

Måns har tidigare imponerat med sina fenomenala scenframträdanden i succéerna ”Sveriges Historia” och ”Världens Historia”, men han har lika mycket erövrat svenska hjärtan med sitt brinnande engagemang för Viggo Foundation, en organisation med målet att stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

- "Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga.” säger Måns Möller. 

Föreställningens längd: 90 min utan paus.

Läs mer...


Boka biljett


The Simon & Garfunkel Story

Arena/Plats: Ystads teater

Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma.

​Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över. De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon and Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada.

13 års gräns, oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)


Föreställningslängd: Ca 2 tim och 20 min inkl paus.

 

 

Läs mer...


Boka biljett


En konsert Om livet - Om året

Arena/Plats: Ystads teater

Nadjas mångsidiga kompositioner presenteras i sin fulla prakt.
”OM livet” i akt 1 och ”OM året” i akt 2.
Med sig den här särskilda kvällen, har hon många eminenta musiker och gästartister.
En enda konsert! En enda kväll! Missa inte den!

I akt 1 får ni bland annat, höra radiohiten ”Whoever you are” och Do it anyway, som gjorde Nadja till finalist i radio p4 nästa 2023. Från popmusiken tar hon er sedan vidare till visorna, där ”Över kullarna” är en nyskriven hyllning till Brösarps backar.
Doun Nimt, från Österlen, som just nu har framgångar med sin musik, gästar också.

Från vackra sopranrromanser, framförda av underbara Boel Adler, landar kvällen slutligen  i en grand final som ger er sviten ”OM året” i akt 2, tillsammans med orkester och kören ”Sångare utan gränser”.

En gränslös kväll!

Medverkande:

Boel Adler             sopransolist

Duon NIMT            gästartister

Malmö Strings      Stråkkvartett 

Björn Claeson         flöjter mm

Fredrik Silfverberg gitarr

Mathias Tofte         bas

Fredrik Berg         trummor

Anna Forsvall         stämsång

Emelie Tronje         stämsång

Sångare utan gränser       Kör

 

Per-Erik Örn samt Boel Adler är aftonens konferencierer.

Föreställningens längd: 2,5 tim inkl paus. 

 

Läs mer...


Boka biljett


Seegerwood tour - Doug Seegers och Eva Eastwood

Arena/Plats: Ystads teater

I ett unikt samarbete presenterar Guppy Entertainment, i samarbete med MTA Produktion, en oemotståndlig musikalisk resa med Doug Seegers och Eva Eastwood. Hösten 2024 släpper de ett album och ger sig ut på en omfattande turné runt om i Sverige.

Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.

Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillys energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.

"Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt."  - Doug Seegers

 "Att arbeta med Doug har varit en ren glädje. Han är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen."  - Eva Eastwood

En oväntad vänskap med musikalisk magi.

Föreställningens längd: 50 min + 50 min + paus. 

Läs mer...


Boka biljett


En hyllning till Ted Gärdestad

Arena/Plats: Ystads teater

Just denna hyllning till Ted Gärdestad är en av gruppens mest uppskattade vilket inte är svårt att förstå.

Ted och Kenneth skapade en låtskatt som få andra svenska artister kan mäta sig med. Jag vill ha en egen måne, Sol, vind och vatten, Satellit och För kärlekens skull är bara ett axplock av alla fantastiska låtar som kommer att framföras denna kväll.

Med ett stort band och tre sångare tolkar de denna låtskatt med stor kärlek och en spelglädje utöver det vanliga.

Kristianstadsbladets recensent skrev:

"Genuin glädje och energi"

"Överträffar originalet"

"Sällan har jag sett en publik så med på noterna"

Jonas de la Motte är producenten bakom produktionen men är också en av sångarna tillsammans med Herman Saming och Rebecca de la Motte.

Dessa tre har de senaste 20 åren stått på scener över hela Sverige tillsammmans med bl.a Charlotte Perelli, Måns Zelmerlöv, Triple and touch, Lotta Engberg med flera. 

Föreställningens längd: 2,15 inkl paus.

Läs mer...


Boka biljett


Tuff brud i lyxförpackning

Arena/Plats: Ystads teater

Dessa folkkära kvinnor satte sin personliga prägel på musiken och gick hem hos hela svenska folket. Under 90 minuter tolkar ensemblen guldkornen från Lill Babs, Siw Malmkvist, Monica Z med flera.

 

Föreställningens längd: 90 minuter, ingen paus.

Hjärtligt välkomna! 

 

Läs mer...


Boka biljett


Peter Harryson - Visor & Anekdoter

Arena/Plats: Ystads teater

Du kommer också bjudas på historier ur Peters liv och om hans möten med många av våra största artister och skådespelare. Varje konsert blir helt unik för programmet bestäms under tiden det pågår, så det blir mycket plats för både improvisation och humor. På scen ackompanjeras Peter av gitarr-virtuosen Bengt Magnusson.

Föreställningens längd: 120 min plus paus

Läs mer...


Boka biljett


NANNE THE BEST - The music of Tina Turner

Arena/Plats: Ýstads teater

The Best är sprängfylld med Tina Turners oförglömliga hits, och är samtidigt en personlig hyllning till en av vår tids största stjärnor. Tinas karriär spänner över mer än 60 år och innehåller några av de största soul och rocklåtarna som har skrivits. Hon är också en av de absolut största förebilderna för dagens kvinnliga artister.  

Om någon kan kallas Sveriges Tina Turner, så är det med rätta Nanne Grönvall. För att göra Tina Turners alla hits rättvisa krävs det just den pondus och det tryck i rösten som Nanne har. Att hon dessutom rör sig helt obehindrat på scenen i skyhöga pumps med stilettklackar är pricken över i.  

- Tanken på att göra en hyllningsshow till Tina Turner har funnits länge. När Nanne fick en lucka i sitt schema och hade möjlighet att göra detta, tillsammans med oss i teamet bakom, var vi inte sena att trycka på startknappen, berättar Peter Besterman, som är en av Sveriges mest rutinerade turné- och scenproducenter. 

- Jag växte upp med hennes musik och blev helt knockad första gången jag hörde hennes röst och ännu mer när jag, som liten, såg Tina på tv. Hennes energi gick rätt genom tv-rutan, och likaså när jag som vuxen såg henne live för första gången. Hon har alltid varit en stor inspirationskälla för mig, musikaliskt såväl som artistiskt, med sin kärlek till musiken, livskraften och publiken, säger Nanne Grönvall.

Längd: ca 90 min. Ingen paus.

OBS! 13-års gräns pga hög ljudnivå!

Läs mer...


Boka biljett


I Juletid

Arena/Plats: Ystads teater

”I Juletid” levererar julkänsla ännu ett år – Årets Gästartist John Lundvik!

I år ser vi fram emot att få möta publiken än en gång och denna gång tillsammans med en av Sveriges mest älskade artister, John Lundvik, som levererar sann julkänsla med sin härliga röst och energi som gått rakt in i hjärtat på svenska folket.

John Lundvik är en välkänd och folkkär sångare, låtskrivare och musikproducent. John har en sång- och låtskrivarkarriär där han komponerat musik till såväl sig själv som till filmer, andra artister och inte minst Daniel Westlings musikaliska bröllopsgåva till Kronprinsessan Victoria, ”When You Tell The World You´re Mine” 2010.

John har tidigare medverkat i Melodifestivalen vid tre tillfällen, 2019 stod han som vinnare med låten ”Too Late For Love” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där han slutade på en hedervärd femte plats. 

Vi är så glada att välkomna John till ”I Juletid” och ser fram emot att leverera en minnesvärd kväll i såväl kyrkor som teatrar och konserthus.

Varmt Välkomna, hoppas vi ses!

Marcos Ubeda & Magnus Johansson

Föreställningen längd: 90 min, ingen paus.

 

Läs mer...


Boka biljett


Best of Creedence and John Fogerty Tour

Arena/Plats: Ystads Teater

Creedence Tribute anses som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence Clearwater Revival
och John Fogerty. Bandet har under 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler men
även turnerat flitigt ute i Europa.


Efter en omfattande turné under våren med utsålda konserthus så släpper Creedence Tribute
ytterligare en Sverigeturné i höst.


Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en fartfylld kväll fylld av
spelglädje och rock`n roll där publiken slungas tillbaka till tiden då det begav sig. En show som levererar ”det bästa av det bästa” av Creedence Clearwater Revival och John Fogertys rockklassiker, en nostalgichock där du får uppleva de odödliga hitsen kring ett av världens största
band.


”The Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 33 miljoner gånger på YouTube.
Bland Creedence Clearwaters Revivals mest kända låtar kan nämnas:
Proud Mary, Bad Moon Rising, Down On The Corner, Fortunate Son, Up Around The Bend, Have You
Ever Seen the Rain, Who´ll Stop The Rain.


”Creedence Tribute är så nära originalet det går att komma”
”Om man blundar är det svårt att avgöra om det är originalet Creedence Clearwater Revival som står
på scenen.”

Föreställningens längd: 130 min inkl paus.

Läs mer...


Boka biljett


Glenn Miller Orchestra - Christmas Show 2024

Arena/Plats: Ystads teater

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE konserten den 30/11 2024.

Tyvärr måste vi meddela att arrangören har beslutat att ställa in evenemanget ” GLENN MILLER ORCHESTRA - CHRISTMAS SHOW 2024” på Ystads Teater den 30/11-24 k. 16:00. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas inom kort.

Läs mer...


Boka biljett


ETT AV DOM SÄTT - En hyllning till Peter LeMarc

Arena/Plats: Ystads teater

“Från sena tonåren har Peters musik varit en följeslagare i mitt liv, men det är först nu som jag känner att jag verkligen förstår och kan relatera till texterna. När man växt upp och inser att de där texterna, de skulle kunnat handla om mig”. 

Efter en serie slutsålda konserter ger han sig nu ut på turné.

Peter har, som han själv uttrycker det, gått i pop-idolspension och kommer inte göra fler liveframträdanden efter den bejublade avskedskonserten på Skeppsholmen 2014. 

Johan vill hedra sin förebild och sprida LeMarcs musikaliska arv genom hyllningskonserten “Ett av de sätt”.

Han bjuder in till en konsertkväll i två akter som går i kärlekens tecken. 

Kärleken till lyriska betraktelser som blivit sånger. Kärleken till barndomens småstad, där varje gränd och varje hörn bär på minnen och melodier. Och framför allt kärleken till att LeMarcs fantastiska musik och texter får fortsätta ljuda från scenen.

Med sig på scen har Johan sitt band bestående av:

Fredrik Åkerblom             Klaviatur

Per Orvang                        Gitarr

Mathias Kihlberg                Keyboard, tvärflöjt och percussion

Martin Restin                    Trummor

Jan Brodin                        Bas

Sixten Hay                       Trombon

Patrik Jansson                  Trumpet

Per Laang                        Saxofon

 

Föreställningens längd: 1,50 plus paus.

 

 

Läs mer...


Boka biljett


Babblarna och tjingeling-affären

Arena/Plats: Ystads teater

OBS!! Denna föreställning är lördagen den 12/4 2025.

Babblarna har byggt en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Bobbo vill handla först och Babba tar betalt. Diddi förvandlar hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda vill köpa spik och brädor för att bygga en trädkoja. Doddo vill trolla och köper en magisk trollerihatt. Bibbi köper målarfärg och låter barnen i publiken välja vilka färger som den stora penseln ska måla med. Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!

I Babblarnas musikaler får alla barn alltid vara med och språkleken står i fokus.  

Föreställningen framförs med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still. 

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet. 

Föreställningens längd är ca 45 min utan paus.

Arrangör: Mys Artisteri AB

www.babblarna.se/live

Läs mer...


Boka biljett