Hyr teatern

Hyr Ystads Teater

Skräddarsyr efter dina önskemål
Hyr teatern som arrangör för att presentera en föreställning eller varför inte planera konferensen, seminariet eller företagsträffen? Eller har du något stort att fira privat, kanske student, födelsedag eller bröllop? Ystads Teater har inspirerande lokaler för alla sorters möten och evenemang och är belägen mycket centralt med gångavstånd till tåg, bussar och hotell.

Uthyrningsverksamheten vänder sig främst till företag, organisationer, föreningar och liknande. Privata arrangemang tar vi gärna emot om vi anser att lokalerna är lämpliga för ändamålet. Ystads Teater erbjuder även möjlighet att hyra teknik, förtäring och personal. Våra lokaler är lättillgängliga och anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Både större och mindre arrangemang
Hos Ystads Teater finns möjlighet att hyra Teatercaféet (bild nedan) med plats för ca 70 personer. Det blir en intimare tillställning, perfekt för högtidsfirande, mindre konsert eller uppträdande. I salongen har vi plats för ca 400 gäster. Det är här våra ordinarie föreställningar spelas. 

Klicka här och få en virtuell rundtur av Teatern! 

 

 

Planerar du ett arrangemang och är intresserad av Ystads Teater?
Tveka inte att höra av dig, du är alltid välkommen!

Thomas Jönsson Platschef
Tel: 0709-47 77 75

thomas.jonsson@ystad.se
           

Thomas Lantz VD
Tel: 0709-47 77 99


thomas.lantz@ystad.se
       

 

 

Bild på teatercaféet.

Publicerad 2012-06-08, Uppdaterad 2018-12-07