Att träna din inre kondition

Att träna din inre kondition

Följ med på en härligt inspirerande föreläsning hur du tränar din inre mentala kondition för att öka glädjen i vardagen.


Arena/Plats: Ystads teater

TRÄNA DIN INRE KONDITION – LYFT DIG SJÄLV OCH ANDRA
SAGT OM FÖRELÄSNINGEN:
”Jag kan från hjärtat varmt rekommendera andra att verkligen gå och se denna föreläsning. En härlig kombination av glädje, pepp, humor och allvar”.

”Briljant!! Fantastiskt lärorik och rolig föreläsning. Känner mig rik på idéer och sätt att hantera vardagen, mig själv och människorna i den. Stort tack! Tomas är grym”.

”Tomas trollband hela sektor stöd- och omsorg i Valdermansvik. Med otrolig passion, scennärvaro och insikt gav han oss energi, glädje och inspiration framåt. Vi fick med oss mycket värdefulla verktyg som kan appliceras på hur vi hanterar hela våra liv och inte enbart i arbetet. Vi var 325 personer och vid utvärdering gav vi alla toppbetyg för föreläsningen”


FÖRELÄSNINGEN:
“Träna din inre kondition – Lyft dig själv och andra” är en upplyftande tillställning för ökad glädje (inkl arbetsglädje) i vardagen.

FÖR VEM:
Passar lika bra för dig som privatperson, som personalgruppen eller hela företaget.

VAD:
Följ med på en härligt inspirerande föreläsning hur du tränar din inre mentala kondition för att öka glädjen i vardagen. Både skratt och allvar utlovas i en härlig mix, samt enkla konkreta redskap att använda direkt efter föreläsningen, som kommer lyfta både dig själv och din omgivning.

SYFTE:
Att öka ditt välmående och samtidigt bli en bättre vän, kollega, förälder – helt enkelt en bättre medmänniska.

AXPLOCK UR FÖRELÄSNINGEN:
* Hur du ökar din glädje i vardagen och på arbetet. 
* Vägen till nya beteenden och vanor
* Tre-stegs-modell hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar)
* Hur du går som vinnare ur motgångar


Boka biljett