Gubbvarning Live 2.0 - Lennie Norman

Gubbvarning Live 2.0 - Lennie Norman

Lennie Norman – Gubbvarning Live 2.0 Efter över 100 föreställningar med Gubbvarning live och succé över hela landet så är han nu tillbaka!


Arena/Plats: Ystads teater

Lennie Norman – Gubbvarning Live 2.0

Efter över 100 föreställningar med Gubbvarning live och succé över hela landet så är han nu tillbaka! Lennie Norman är nu aktuell med en helt ny humor föreställning där han fortsätter att skärskåda tiden vi lever i och tar tempen på samtiden.

Föreställningen bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen Gubbvarning live, böcker som sålts i över 70.000 exemplar och en show som setts av över 30.000 människor! Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker.

Eller som UNT beskrev det – Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod! Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, gör sig nu äntligen redo att möta publiken igen i den helt nyskrivna föreställningen Gubbvarning 2.0!

Föreställningens längd: 90 min utan paus

 


Boka biljett