Julefrid 2023

Julefrid 2023

Nu är det snart dags för 12:e året av Grevlunda Manskörs välgörenhetskonsert Julefrid! Den årliga konserten i mellandagarna har varit utsåld till sista plats fem år i rad och på 11 år genererat 685.000 kr till Läkare utan gränser.


Arena/Plats: Ystads teater

KONSERTEN ÄR SLUTSÅLD!

Nu är det snart dags för 12:e året av Grevlunda Manskörs välgörenhetskonsert Julefrid!

Den årliga konserten i mellandagarna har varit utsåld till sista plats fem år i rad och på 11 år genererat 685.000 kr till Läkare utan gränser.

Redan inbokade artister är Karin Tingne, Boel Adler, Frida Green, Evelina Åkesson, Johan Wikström, Anders Hane och Urban Wangel och nya showgänget runt farsen ”Billigt skall det va” m.fl.

Presentatör är Marcus Hadriz och Annika Stoltz leder formstarka Grevlunda Manskör och vid pianot finner ni som vanligt mästaren Gustaf Brandt!

Kom och upplev en fantastisk afton med den annorlunda kören och deras gäster i 130 minuter ink. paus till det stabila priset av endast 330 kr (ingen inflationshöjning!) och där överskottet oavkortat tillfaller Läkare utan gränser!

Föreställningens längd: 2,30 inkl paus.

Vi släpper restplatser längst upp på andra raden och närmast scen. Då bekvämligheten är sämre (träbänkar) och ljud och sikt på scen likaså är dessa biljetter rabatterade med 100 kr och kostar 230 kr. Tag gärna med kudde att sitta på.

 


Boka biljett