No Business Like Show Business

No Business Like Show Business

No Business Like Show Business är en musikalföreställning i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. Föreställningen gjorde succé under hösten 2022 och kommer nu tillbaka till Ystad.


Arena/Plats: Ystads teater

Kunder med biljett till föreställningen kl 19 kommer att kontaktas, då det endast kommer att bli en föreställning kl. 15:00

Musikalfest med Skånes största musikalstjärnor och kören Kairos

Musikalkonserten "No Business Like Show Business" kommer tillbaka till Ystads Teater och bjuder på en unik resa genom musikalhistorien. Denna resa tar sin början med melodier från musikhistoriens allra första musikal, Teaterbåten, och sträcker sig ända till samtida musikalstorverk som Chess, Annie Get Your Gun, Les Misérables och Frozen. Utöver dessa välkända verk, kommer vi även att utforska dolda pärlor från den mindre kända delen av musikalrepertoaren.

Vi presenterar några av Skånes mest framstående musikalstjärnor - Johan Hwatz, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne. Deras imponerande sånginsatser kommer att kompletteras med den kraftfulla kören Kairos. Tillsammans kommer de att tolka några av de mest älskade låtarna från musikalvärlden.

Kören Kairos levererar musik som ger energi och glädje och gör spännande konserter med både klassisk och modern repertoar. På Ystads Teater bidrar de med en oförglömlig körupplevelse.

Under kvällen tar vi er också med bakom kulisserna i musikalvärlden. Vad tänker en musikalartist egentligen? Vilka erfarenheter och hemligheter gömmer de för oss bortom scenens strålkastare? Svaren på dessa spännande frågor kommer att avslöjas under kvällens firande.

På Ystas Teater kommer du att få uppleva strålande soloframträdanden och storslagna ensembleprestationer, som tillsammans skapar en upplevelse i klass med Broadway och West End. En kväll som varje musikalälskare kommer att minnas. Det blir musikalfest helt enkelt.

Solister: Johan Hwatz, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne
Musiker: Jan Erik Sääf, Olof Löfgren, Kalle Magnusson, Peter Fältskog
Kör: Kairos

Kairos
Kören Kairos gör spännande konserter med både klassisk och modern repertoar, gärna blandad med improvisation, så att konserterna blir en helhet som ger lyssnarna en särskilt minnesvärd stund. Kören leds av Charlotta Blom.

Föreställningens längd 2,15 h inklusive paus.

 

 


Boka biljett